Afyonkarahisar'da yol verme kavgası kanlı bitti

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.08.2022 - 09:54, Güncelleme: 16.08.2022 - 10:42
 

Afyonkarahisar'da yol verme kavgası kanlı bitti

Afyonkarahisar'da yol verme kavgası kanlı bitti
AFYONKARAHİSAR Otogarı'nın otoparkı kısmında akşam saatlerinde meydana gelen kavgada, bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Olay saat 21.00 sıralarına Afyonkarahisar Şehirlerarası Otogarı'nın otopark bölümünde meydana geldi. Otopark içerisinde iki araç sürücüsü arasında yol verme meselesinden çıktığı iddia edilen kavgada, M.V. karnından aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. M.V., ambulansla AFSÜ Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra kaçan taksi şoförünü yakalama çalışmaları sürüyor.  
Afyonkarahisar'da yol verme kavgası kanlı bitti

AFYONKARAHİSAR Otogarı'nın otoparkı kısmında akşam saatlerinde meydana gelen kavgada, bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

Olay saat 21.00 sıralarına Afyonkarahisar Şehirlerarası Otogarı'nın otopark bölümünde meydana geldi. Otopark içerisinde iki araç sürücüsü arasında yol verme meselesinden çıktığı iddia edilen kavgada, M.V. karnından aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. M.V., ambulansla AFSÜ Hastanesi'ne sevk edildi. Olaydan sonra kaçan taksi şoförünü yakalama çalışmaları sürüyor.

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.