AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.11.2022 - 09:54, Güncelleme: 09.11.2022 - 09:54
 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı
Mesajında, Atatürk, dönemin sınırlı imkânlarıyla Kurtuluş Savaşını kazanmış, Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamıştır. Milletinden aldığı güç ve destekle Türkiye’yi ileri ülkeler seviyesine çıkarma amacına adamıştır. Bugün, ülke ve millet olarak Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye bakıyor, tarihimizden, medeniyetimizden ve yüce milletimizden aldığımız güçle; gelişerek, yılmadan, yorulmadan hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bizler bugün Cumhuriyet ruhuna sıkı sıkı sarılarak aziz milletimizin hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Türkiye’yi 2023 hedefleri doğrultusunda, Dünya’nın en güçlü ülkeleri arasına sokmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Atatürk’ün ve aziz ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyeti, milli iradeyi, millet egemenliğini canla başla koruyarak gelecek nesillere aktarmak için durmadan çalışacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimize, gazilerimize ve tüm ecdadımıza şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad olsun. Vatanın bekası ve milletin bağımsızlığına tüm yaşamını adamış, Milli Mücadele'de büyük zaferler kazanmış, aziz milletimizin ve tüm dünyanın takdirini ve saygısını kazanmış, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı

Mesajında,

Atatürk, dönemin sınırlı imkânlarıyla Kurtuluş Savaşını kazanmış, Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamıştır. Milletinden aldığı güç ve destekle Türkiye’yi ileri ülkeler seviyesine çıkarma amacına adamıştır.

Bugün, ülke ve millet olarak Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye bakıyor, tarihimizden, medeniyetimizden ve yüce milletimizden aldığımız güçle; gelişerek, yılmadan, yorulmadan hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Bizler bugün Cumhuriyet ruhuna sıkı sıkı sarılarak aziz milletimizin hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Türkiye’yi 2023 hedefleri doğrultusunda, Dünya’nın en güçlü ülkeleri arasına sokmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 
Atatürk’ün ve aziz ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyeti, milli iradeyi, millet egemenliğini canla başla koruyarak gelecek nesillere aktarmak için durmadan çalışacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimize, gazilerimize ve tüm ecdadımıza şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad olsun.

Vatanın bekası ve milletin bağımsızlığına tüm yaşamını adamış, Milli Mücadele'de büyük zaferler kazanmış, aziz milletimizin ve tüm dünyanın takdirini ve saygısını kazanmış, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde saygı ve minnetle yâd ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.