AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.10.2022 - 09:09, Güncelleme: 18.10.2022 - 09:09
 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Milletvekili Yasin Uğur yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: Kamu hizmetlerinin halkımıza doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarımız, görev yaptıkları köy ve mahalle sakinleri için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışırlar.  Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımızla bir araya gelmesi, istişarelerde bulunması devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin en güzel göstergesidir.  Yakın mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Burdur’umuzda programlarımız dâhilinde köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Toplantılar yapıyor, taleplerini dinliyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini çözüme kavuşturmak için gerekli görüşmeleri her zaman yapıyoruz. Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı Burdur’umuzun çalışkan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Ahirete irtihal etmiş muhtarlarımıza Allahtan rahmet, hayatta olan muhtarlarımıza sağlık ve esenlikler diliyorum.
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Milletvekili Yasin Uğur yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:


Kamu hizmetlerinin halkımıza doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarımız, görev yaptıkları köy ve mahalle sakinleri için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışırlar. 


Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımızla bir araya gelmesi, istişarelerde bulunması devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin en güzel göstergesidir. 


Yakın mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Burdur’umuzda programlarımız dâhilinde köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Toplantılar yapıyor, taleplerini dinliyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini çözüme kavuşturmak için gerekli görüşmeleri her zaman yapıyoruz.


Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı Burdur’umuzun çalışkan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Ahirete irtihal etmiş muhtarlarımıza Allahtan rahmet, hayatta olan muhtarlarımıza sağlık ve esenlikler diliyorum.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.