AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.10.2022 - 09:26, Güncelleme: 26.10.2022 - 09:26
 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı
Mesajında, “Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığı dünyada eşi ve benzeri görülmemiş İstiklâl ve İstikbal destanı sonucunda, eğilmez başına taç yaptığı Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. 99 yıl önce tüm olumsuz şartlara rağmen Türk Milleti'nin azmi, bağımsızlık kararı, birlik ve beraberliği sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz kurulmuştur. Türk Milleti'nin kanı ve canı pahasına kurulan Cumhuriyetimizi, sonsuza dek yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, milletini bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunları her zaman boşa çıkacaktır. Cumhuriyet’imizin 100. yılınа dоğru ilеrlеrkеn, ülkеmizin çаğdаş dеmоkrаsilеr аrаsındа hаk еttiği yеri аlmаsı yönündе hеdеflеrimizi bir bir hаyаtа gеçirmеnin gururunu tаşıyоruz. Dünyаdа, bölgеsindе vе içеridе çоk dаhа mürеffеh, аyаklаrı yеrе sаğlаm bаsаn bir Türkiyе idеаliylе dеvаm еttiğimiz bu yоldа millеtçе bеrаbеr оlduğumuz sürеcе аşаmаyаcаğımız hiçbir еngеl yоktur. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle yâd ediyor, Burdurlu hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum.”
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Mesajında,

“Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığı dünyada eşi ve benzeri görülmemiş İstiklâl ve İstikbal destanı sonucunda, eğilmez başına taç yaptığı Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.
99 yıl önce tüm olumsuz şartlara rağmen Türk Milleti'nin azmi, bağımsızlık kararı, birlik ve beraberliği sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz kurulmuştur. Türk Milleti'nin kanı ve canı pahasına kurulan Cumhuriyetimizi, sonsuza dek yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, milletini bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunları her zaman boşa çıkacaktır.
Cumhuriyet’imizin 100. yılınа dоğru ilеrlеrkеn, ülkеmizin çаğdаş dеmоkrаsilеr аrаsındа hаk еttiği yеri аlmаsı yönündе hеdеflеrimizi bir bir hаyаtа gеçirmеnin gururunu tаşıyоruz. Dünyаdа, bölgеsindе vе içеridе çоk dаhа mürеffеh, аyаklаrı yеrе sаğlаm bаsаn bir Türkiyе idеаliylе dеvаm еttiğimiz bu yоldа millеtçе bеrаbеr оlduğumuz sürеcе аşаmаyаcаğımız hiçbir еngеl yоktur.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle yâd ediyor, Burdurlu hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.