AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, AK Parti'nin 21. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.08.2022 - 19:27, Güncelleme: 13.08.2022 - 19:27
 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, AK Parti'nin 21. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, AK Parti'nin 21. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
“Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan AK Parti; mazlumların umudu Türk Milletinin gerçek sesi olmuştur.  AK Parti, kuruluşundan bugüne ilkeleriyle, icraatlarıyla, duruşuyla ve mücadelesiyle milletimiz için gece gündüz çalışırken tüm dünyada da mazlumların umudu olmuş, insanlığın önünde barışa, huzura ve refaha giden yeni kapılar açmıştır.  Türkiye'nin son 20 yılının mimarı olan partimiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini koyarak ülkemizin geleceği için kararlı adımlar atmıştır. AK Partimizin kutlu yürüyüşü milletimizin desteği ile bugünlere gelirken, ülkemizin geleceğine ipotek koymak isteyen karanlık odakların kapatma davası, e-muhtıra ve hain darbe teşebbüslerine karşı milletimizin desteği ve liderimizin dik duruşu ile yoluna devam etmiş, eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, ulaştırmaya, demokrasiye kadar her alanda destanlar yazmıştır. AK Partimizin bugünlere gelmesinde çok büyük emeği olan teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyor, ahirete irtihal edenleri rahmet ve şükranla yâd ediyorum. AK Kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Partimizin 21. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, AK Parti'nin 21. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan AK Parti; mazlumların umudu Türk Milletinin gerçek sesi olmuştur. 

AK Parti, kuruluşundan bugüne ilkeleriyle, icraatlarıyla, duruşuyla ve mücadelesiyle milletimiz için gece gündüz çalışırken tüm dünyada da mazlumların umudu olmuş, insanlığın önünde barışa, huzura ve refaha giden yeni kapılar açmıştır. 

Türkiye'nin son 20 yılının mimarı olan partimiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini koyarak ülkemizin geleceği için kararlı adımlar atmıştır.

AK Partimizin kutlu yürüyüşü milletimizin desteği ile bugünlere gelirken, ülkemizin geleceğine ipotek koymak isteyen karanlık odakların kapatma davası, e-muhtıra ve hain darbe teşebbüslerine karşı milletimizin desteği ve liderimizin dik duruşu ile yoluna devam etmiş, eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, ulaştırmaya, demokrasiye kadar her alanda destanlar yazmıştır.


AK Partimizin bugünlere gelmesinde çok büyük emeği olan teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyor, ahirete irtihal edenleri rahmet ve şükranla yâd ediyorum. AK Kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Partimizin 21. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.