AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA OĞUZ'UN AK PARTİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.08.2022 - 19:19, Güncelleme: 13.08.2022 - 19:30
 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA OĞUZ'UN AK PARTİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Ak Parti Bucak ilçe Başkanı Mustafa Ouz, Ak Partinin 21. kuruluş yıldönümü dolayısı ile yayınladığı mesajda şöyle dedi. “Bugün, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde “Aydınlığa açık, Karanlığa kapalı” şiarıyla yola çıkan AK Parti’mizin kuruluşunun 21. yıldönümüdür. AK Parti, bir medeniyet mücadelesidir, adalet ve kalkınma mücadelesidir.
AK Parti, binlerce yıllık tarihin birikimini, tecrübesini, ruhunu ve ilhamını tevarüs etmiş bir partidir. AK Parti, 1920’deki Büyük Millet Meclisi ruhunu, 1923’teki kuruluş ruhunu bugüne taşıyan bir partidir. AK Parti, ilk gün olduğu gibi, bugün de umudun, güvenin, istikrarın partisidir. Bu sebeple kurulduğu günden bugüne her türlü saldırılara maruz kalmıştır. 27 Nisan E-Muhtırası, 367 Krizi, Kapatma Davası, Gezi Kalkışması, 17 -25 Aralık Yargı Darbe Teşebbüsü, 15 Temmuz Hain Darbe Teşebbüsü, Çukur terörü ve nice saldırıları milletimizin desteği ile bertaraf etmiş, daha da güçlenerek bugünlere gelmiştir.    Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın “Artık Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” sözleriyle başlayan değişim ve dönüşüm seferberliği ülkemize çağ atlatmıştır. 30 bin kilometre bölünmüş yol ağı, Marmaray, 3. Köprü, Havalimanları, Şehir Hastaneleri, yerli araç TOGG gibi yatırımlar, 80’ne varan savunma sanayide millileşme, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hayata geçirilmesi, Ayasofya Camii’nin ibadete açılması, Taksim Camii inşaası, Karabağ, Libya, Mavi Vatan Zaferleri, AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında sadece ön çıkan başarılarıdır.    İnşaallah daha nice başarılara milletimizle omuz omuza yürüyeceğiz. Bu vesileyle; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm kıymetli mensuplarını kutluyor, ahirette irtihal edenleri rahmet ve şükranla yâd ediyorum.   Partimizin 21. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”
Ak Parti Bucak ilçe Başkanı Mustafa Ouz, Ak Partinin 21. kuruluş yıldönümü dolayısı ile yayınladığı mesajda şöyle dedi. “Bugün, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde “Aydınlığa açık, Karanlığa kapalı” şiarıyla yola çıkan AK Parti’mizin kuruluşunun 21. yıldönümüdür. AK Parti, bir medeniyet mücadelesidir, adalet ve kalkınma mücadelesidir.

AK Parti, binlerce yıllık tarihin birikimini, tecrübesini, ruhunu ve ilhamını tevarüs etmiş bir partidir. AK Parti, 1920’deki Büyük Millet Meclisi ruhunu, 1923’teki kuruluş ruhunu bugüne taşıyan bir partidir. AK Parti, ilk gün olduğu gibi, bugün de umudun, güvenin, istikrarın partisidir. Bu sebeple kurulduğu günden bugüne her türlü saldırılara maruz kalmıştır. 27 Nisan E-Muhtırası, 367 Krizi, Kapatma Davası, Gezi Kalkışması, 17 -25 Aralık Yargı Darbe Teşebbüsü, 15 Temmuz Hain Darbe Teşebbüsü, Çukur terörü ve nice saldırıları milletimizin desteği ile bertaraf etmiş, daha da güçlenerek bugünlere gelmiştir. 

 

Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın “Artık Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” sözleriyle başlayan değişim ve dönüşüm seferberliği ülkemize çağ atlatmıştır. 30 bin kilometre bölünmüş yol ağı, Marmaray, 3. Köprü, Havalimanları, Şehir Hastaneleri, yerli araç TOGG gibi yatırımlar, 80’ne varan savunma sanayide millileşme, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hayata geçirilmesi, Ayasofya Camii’nin ibadete açılması, Taksim Camii inşaası, Karabağ, Libya, Mavi Vatan Zaferleri, AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında sadece ön çıkan başarılarıdır. 

 

İnşaallah daha nice başarılara milletimizle omuz omuza yürüyeceğiz. Bu vesileyle; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm kıymetli mensuplarını kutluyor, ahirette irtihal edenleri rahmet ve şükranla yâd ediyorum.   Partimizin 21. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.