AK Parti Manavgat'ın yeni yönetimi tanıtıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.10.2022 - 14:01, Güncelleme: 05.10.2022 - 14:01
 

AK Parti Manavgat'ın yeni yönetimi tanıtıldı

AK Parti Manavgat'ın yeni yönetimi tanıtıldı
  Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - AK PARTİ Manavgat İlçe Teşkilatı yeni yönetimi tanıtıldı. İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, yeni yönetim hakkında, "Partimizin değişik kademelerinde görev almış tecrübeli ve hepsi birbirinden kıymetli bir ekiple yola çıktık" dedi. Geçen temmuz ayında Ahmet Ali Erol'un başkanlığında topluca istifa eden AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı yönetimi yeniden oluşturuldu. Ahmet Ali Erol'un başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde aralarında belde belediye başkanlarının da bulunduğu, daha önceden partinin değişik kademelerinde görev yapan 45 kişi yer aldı. AK Parti İlçe Teşkilatının yeni yönetimi İlçe Koordinatörü Halil Ece ve Kadın Kolları Başkanı Şeyda Karakaya'nın da hazır bulunduğu bir toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, hazırladıkları yönetim listesinin partisinin genel merkezi tarafından onaylandığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği 2023, 2053 ve 2071 vizyonunda ülkemizi yarınlara taşıyacak olan Manavgat AK Parti yönetim kurulumuz ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi. AK Parti'de geçmişten bugüne kadar her kademede görev alan dava arkadaşlarının kendileri için değerli ve kıymetli olduğunu belirten Başkan Erol, "Partimizin değişik kademelerinde görev almış tecrübeli ve hepsi birbirinden kıymetli bir ekiple yola çıktık. Bizim önceliğimiz vatandaşın gönlüne girmek derdi ile dertlenmek iyi gününde kötü gününde birlikte olmaktır. Bugün birlikte yol yürüyeceğimiz AK kadrolarımız Manavgat halkı ile kucaklaşmaya hazırdır" diye konuştu. FOTOĞRAFLI
AK Parti Manavgat'ın yeni yönetimi tanıtıldı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - AK PARTİ Manavgat İlçe Teşkilatı yeni yönetimi tanıtıldı. İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, yeni yönetim hakkında, "Partimizin değişik kademelerinde görev almış tecrübeli ve hepsi birbirinden kıymetli bir ekiple yola çıktık" dedi.

Geçen temmuz ayında Ahmet Ali Erol'un başkanlığında topluca istifa eden AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı yönetimi yeniden oluşturuldu. Ahmet Ali Erol'un başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde aralarında belde belediye başkanlarının da bulunduğu, daha önceden partinin değişik kademelerinde görev yapan 45 kişi yer aldı.

AK Parti İlçe Teşkilatının yeni yönetimi İlçe Koordinatörü Halil Ece ve Kadın Kolları Başkanı Şeyda Karakaya'nın da hazır bulunduğu bir toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, hazırladıkları yönetim listesinin partisinin genel merkezi tarafından onaylandığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği 2023, 2053 ve 2071 vizyonunda ülkemizi yarınlara taşıyacak olan Manavgat AK Parti yönetim kurulumuz ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti'de geçmişten bugüne kadar her kademede görev alan dava arkadaşlarının kendileri için değerli ve kıymetli olduğunu belirten Başkan Erol, "Partimizin değişik kademelerinde görev almış tecrübeli ve hepsi birbirinden kıymetli bir ekiple yola çıktık. Bizim önceliğimiz vatandaşın gönlüne girmek derdi ile dertlenmek iyi gününde kötü gününde birlikte olmaktır. Bugün birlikte yol yürüyeceğimiz AK kadrolarımız Manavgat halkı ile kucaklaşmaya hazırdır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.