AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun Acı Günü

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.04.2025 - 08:33, Güncelleme: 18.04.2025 - 08:33
 

AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun Acı Günü

AK Parti Antalya Milletvekili ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun babası Osman Çavuşoğlu hayatını kaybetti.
Merhum Osman Çavuşoğlu’nun cenazesi bugün saat 15.00’te Alanya Türkler Merkez Mezarlığı’nda defnedilecek. Çavuşoğlu ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
AK Parti Antalya Milletvekili ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun babası Osman Çavuşoğlu hayatını kaybetti.

Merhum Osman Çavuşoğlu’nun cenazesi bugün saat 15.00’te Alanya Türkler Merkez Mezarlığı’nda defnedilecek.

Çavuşoğlu ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-7318673670997096, DIRECT, f08c47fec0942fa0