Akşener: Ekonominin patronu güvendir (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.12.2021 - 18:39, Güncelleme: 17.12.2021 - 19:29
 

Akşener: Ekonominin patronu güvendir (2)

Akşener: Ekonominin patronu güvendir (2)
  ESNAFI ZİYARET ETTİ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Karagöz Caddesi'nde vatandaşlara seslenen Akşener, il il gerçekleştirdiği ziyaretlerde temel amacının esnafın sorunlarını dinlemek olduğunu söyledi. Akşener, ziyaretleri sırasındaki toplantıların vatandaşların sesi olduğunu belirterek şöyle dedi: ''Çıktığım bu yolda tam 75 ili gezdim. Bizim toplantılarımız bireysel çaresizlerin toplumsal çaresizlerin sesinin duyurulduğu yer oldu. Bu toplantıların önemi büyük. Bu toplantıların önemi büyük olduğu için ağaların da keyfi bozuldu. Bu yoldan dönmeyeceğiz. Fukaranın derdini çözeceğim. Bunu çözmek bana ve arkadaşlarıma nasip olsun. İşsizlerin derdini çözeceğiz. Seçim sandığında o cezayı keseceksiniz." Konuşmasının ardından iş yerlerini gezen Meral Akşener, esnaflarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi. FOTOĞRAFLI  
Akşener: Ekonominin patronu güvendir (2)

 

ESNAFI ZİYARET ETTİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Karagöz Caddesi'nde vatandaşlara seslenen Akşener, il il gerçekleştirdiği ziyaretlerde temel amacının esnafın sorunlarını dinlemek olduğunu söyledi. Akşener, ziyaretleri sırasındaki toplantıların vatandaşların sesi olduğunu belirterek şöyle dedi:
''Çıktığım bu yolda tam 75 ili gezdim. Bizim toplantılarımız bireysel çaresizlerin toplumsal çaresizlerin sesinin duyurulduğu yer oldu. Bu toplantıların önemi büyük. Bu toplantıların önemi büyük olduğu için ağaların da keyfi bozuldu. Bu yoldan dönmeyeceğiz. Fukaranın derdini çözeceğim. Bunu çözmek bana ve arkadaşlarıma nasip olsun. İşsizlerin derdini çözeceğiz. Seçim sandığında o cezayı keseceksiniz."
Konuşmasının ardından iş yerlerini gezen Meral Akşener, esnaflarla sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.