Alacabel'de karla mücadele

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.03.2022 - 15:34, Güncelleme: 02.03.2022 - 15:48
 

Alacabel'de karla mücadele

Alacabel'de karla mücadele
ANTALYA'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolundaki 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı başladı. Saat 08.30 sıralarında Akseki'nin Yarpuz mahallesinden itibaren yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle Alacabel mevkiinde karayolları ekipleri çalışma başlattı. Trafik akışında aksama yaşanmaması için yolda biriken karları temizleyen ekipler, yolun açık kalması için çaba gösteriyor. Bölgede kar kalınlığının yer yer 10-15 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Ekipler çok sayıda iş makinesi ile kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açık kalmasını sağlıyor. Akseki Bölge Trafik ve karayolları ekipleri yolu kullanacak sürücülerin yanlarında zincir bulundurmasını istedi.    
Alacabel'de karla mücadele

ANTALYA'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolundaki 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı başladı.

Saat 08.30 sıralarında Akseki'nin Yarpuz mahallesinden itibaren yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle Alacabel mevkiinde karayolları ekipleri çalışma başlattı. Trafik akışında aksama yaşanmaması için yolda biriken karları temizleyen ekipler, yolun açık kalması için çaba gösteriyor. Bölgede kar kalınlığının yer yer 10-15 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Ekipler çok sayıda iş makinesi ile kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açık kalmasını sağlıyor. Akseki Bölge Trafik ve karayolları ekipleri yolu kullanacak sürücülerin yanlarında zincir bulundurmasını istedi.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.