Aladağlar Milli Parkı'na 11 ayda 50 bin ziyaretçi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2021 - 14:29, Güncelleme: 24.11.2021 - 14:29
 

Aladağlar Milli Parkı'na 11 ayda 50 bin ziyaretçi

Aladağlar Milli Parkı'na 11 ayda 50 bin ziyaretçi
KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ’nin Yahyalı ilçesinde bulunan Aladağlar Milli Parkı’nı, bu yılın 11 aylık döneminde 50 bin kişi ziyaret etti. Yahyalı ilçesinde bulunan Aladağlar Milli Parkı, bölgeye gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konuyla ilgili Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Aladağlar Milli Parkı yapılan yatırımlar ile ziyaretçilerin gözdesi oldu. Artık sadece civar illerden değil yurtdışından da ziyaretçi alan milli parkı 2021 yılında 50 bin kişi ziyaret etti. Alanın 54 bin 524 hektarlık bölümü 1995 yılında milli park ilan edilmiş olup, ülkemizin en büyük milli parkları arasında yerini almıştır” ifadelerine yer verildi. FOTOĞRAFLI
Aladağlar Milli Parkı'na 11 ayda 50 bin ziyaretçi

KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ’nin Yahyalı ilçesinde bulunan Aladağlar Milli Parkı’nı, bu yılın 11 aylık döneminde 50 bin kişi ziyaret etti.
Yahyalı ilçesinde bulunan Aladağlar Milli Parkı, bölgeye gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konuyla ilgili Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Aladağlar Milli Parkı yapılan yatırımlar ile ziyaretçilerin gözdesi oldu. Artık sadece civar illerden değil yurtdışından da ziyaretçi alan milli parkı 2021 yılında 50 bin kişi ziyaret etti. Alanın 54 bin 524 hektarlık bölümü 1995 yılında milli park ilan edilmiş olup, ülkemizin en büyük milli parkları arasında yerini almıştır” ifadelerine yer verildi.
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.