Alkollü eğlence mekanına alınmadı, havaya ateş açtı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.01.2025 - 09:08, Güncelleme: 20.01.2025 - 09:08
 

Alkollü eğlence mekanına alınmadı, havaya ateş açtı

BURDUR'da alkollü eğlence mekanına alınmayan A.İ., kuru sıkı tabanca ile havaya 7 el ateş açtı.
Dün saat 24.00 sıralarında Burdur merkez Hatip Hoca Caddesi'ndeki bir eğlence mekanına gelen A.İ., içeri alınmayınca üzerinde bulunan kuru sıkı tabancayı çıkartıp, havaya 7 el ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan A.İ., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
BURDUR'da alkollü eğlence mekanına alınmayan A.İ., kuru sıkı tabanca ile havaya 7 el ateş açtı.

Dün saat 24.00 sıralarında Burdur merkez Hatip Hoca Caddesi'ndeki bir eğlence mekanına gelen A.İ., içeri alınmayınca üzerinde bulunan kuru sıkı tabancayı çıkartıp, havaya 7 el ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri tarafından yakalanan A.İ., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.