Antalya'da 6'lı masa buluşması

 

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, DEVA, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin Antalya il başkanları, bir araya geldi.

Antalya'da, Millet İttifakı'nı oluşturan CHP, İYİ Parti, DEVA, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin il başkanları, aynı masada buluştu. İl başkanları, Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir'in ev sahipliğinde bir araya geldi. Buluşmaya CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İYİ Parti İl Başkanvekili Hüseyin Özdamar, Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Çil, DEVA Partisi İl Başkanı Selda Öner ve Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen katıldı. İl başkanları bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

'AYDINLIĞA HEP BİRLİKTE KAVUŞTURACAĞIZ'

Buluşmayı sosyal medyadan paylaşan Nuri Cengiz, “Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir'in daveti üzerine Millet İttifakı bileşenlerini oluşturan siyasi partilerin il başkanları olarak bir araya geldik. Demokratik, laik, çağdaş ve özgürlükçü bir anlayış ile iktidara yürüyecek; toplumun tüm kesimleri ile birlikte halkın iktidarını kuracağız. Bu ülkeyi özlediği, istediği o aydınlığa hep birlikte kavuşturacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI