Antalya City Expo'nun En İyisi Burdur Belediyesi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.11.2021 - 23:55, Güncelleme: 23.11.2021 - 23:55
 

Antalya City Expo'nun En İyisi Burdur Belediyesi

Antalya City Expo-9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda Burdur Belediyesi standı ‘En İyi Stand Tasarım’ yarışması birincilik ödülü kazandı.
Antalya Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 11-13 Kasım tarihleri arasında 9. kez kapılarını açan Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda 'En İyi Stand Tasarım' yarışması sonuçlandı. Fuarın açıldığı 11 Kasım tarihinde fuarın resmi Facebook hesabı Antalya City Expo adresi üzerinde yapılan oylama sonrasında Burdur Belediyesi'nin standı en çok beğeni alan 1'inci stand seçilerek, birincilik ödülü kazandı.   Antalya City Expo, 'En İyi Stand' ödülünü Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferit Çelikbaş aldı.  
Antalya City Expo-9. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda Burdur Belediyesi standı ‘En İyi Stand Tasarım’ yarışması birincilik ödülü kazandı.

Antalya Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 11-13 Kasım tarihleri arasında 9. kez kapılarını açan Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda 'En İyi Stand Tasarım' yarışması sonuçlandı. Fuarın açıldığı 11 Kasım tarihinde fuarın resmi Facebook hesabı Antalya City Expo adresi üzerinde yapılan oylama sonrasında Burdur Belediyesi'nin standı en çok beğeni alan 1'inci stand seçilerek, birincilik ödülü kazandı.

 

Antalya City Expo, 'En İyi Stand' ödülünü Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferit Çelikbaş aldı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.