Antalyaspor'da testi pozitif çıkan 1, temaslı 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.01.2022 - 12:23, Güncelleme: 04.01.2022 - 12:33
 

Antalyaspor'da testi pozitif çıkan 1, temaslı 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı

Antalyaspor'da testi pozitif çıkan 1, temaslı 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı
  TFF Süper Kupa finali için Katar'da bulanan Fraport TAV Antalyaspor'a 4 oyuncusundan kötü haber geldi. Kırmızı beyazlı takımda koronavirüs testi pozitif çıkan 1, temaslı olan 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı. 55 yıllık tarihinde ilk kez TFF Süper Kupa Finali oynayacak Fraport TAV Antalyaspor'a, maç öncesi 4 oyuncusundan kötü haber geldi. Final maçı öncesi yapılan testler sonucunda Antalya'da bırakılan 1 oyuncunun testi pozitif çıkarken, oyuncuyla beraber vakit geçiren 3 oyuncu da temaslı olduğu için kadrodan çıkarıldı. Temaslı oyuncular Antalya'ya geri döndü. Antalyaspor kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Turkcell Süper Kupa 2021 finali öncesi yapılan Covid 19 testleri sonucunda 1 futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. 3 oyuncumuz da temaslı olduğu için tedbir amaçlı olarak Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarılmıştır." VALİ YAZICI VE VEKİLLER DE KATAR'DA Fraport TAV Antalyaspor'un oynayacağı zorlu maça şehrin siyasileri de ilgi gösterdi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın ile çok sayıda bürokrat, Antalyaspor'a destek amaçlı Katar'a gitti. Vali Yazıcı, sosyal medya hesabından Katar'da kendilerini karşılayan Büyükelçi Mehmet Göksu'ya ve elçilik çalışanlarına teşekkür etti.    
Antalyaspor'da testi pozitif çıkan 1, temaslı 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı

 

TFF Süper Kupa finali için Katar'da bulanan Fraport TAV Antalyaspor'a 4 oyuncusundan kötü haber geldi. Kırmızı beyazlı takımda koronavirüs testi pozitif çıkan 1, temaslı olan 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı.

55 yıllık tarihinde ilk kez TFF Süper Kupa Finali oynayacak Fraport TAV Antalyaspor'a, maç öncesi 4 oyuncusundan kötü haber geldi. Final maçı öncesi yapılan testler sonucunda Antalya'da bırakılan 1 oyuncunun testi pozitif çıkarken, oyuncuyla beraber vakit geçiren 3 oyuncu da temaslı olduğu için kadrodan çıkarıldı. Temaslı oyuncular Antalya'ya geri döndü. Antalyaspor kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Turkcell Süper Kupa 2021 finali öncesi yapılan Covid 19 testleri sonucunda 1 futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. 3 oyuncumuz da temaslı olduğu için tedbir amaçlı olarak Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarılmıştır."

VALİ YAZICI VE VEKİLLER DE KATAR'DA

Fraport TAV Antalyaspor'un oynayacağı zorlu maça şehrin siyasileri de ilgi gösterdi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın ile çok sayıda bürokrat, Antalyaspor'a destek amaçlı Katar'a gitti. Vali Yazıcı, sosyal medya hesabından Katar'da kendilerini karşılayan Büyükelçi Mehmet Göksu'ya ve elçilik çalışanlarına teşekkür etti.

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.