Antalya'ya 184 hakim ve savcı atandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2022 - 11:05, Güncelleme: 20.06.2022 - 11:24
 

Antalya'ya 184 hakim ve savcı atandı

Antalya'ya 184 hakim ve savcı atandı
 HAKİMLER ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesine göre Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Manavgat, Serik, Kemer ve Elmalı cumhuriyet başsavcılarının da görev yerleri değişti. Kararnameyle Antalya ve ilçelerindeki adliyelere 184 hakim ve savcı atandı. HSK kararnamesine göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanırken, yerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zafer Koç getirildi. Kararnameyle Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na, Serik Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na, Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş da Burhaniye Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. HSK kararnamesiyle Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'na Yalova Cumhuriyet Savcısı Ersin Selimefendigil, Serik Cumhuriyet Başsavcılığı'na Bingöl Cumhuriyet Savcısı Burak Erdoğan, Kemer Başsavcılığı'na İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Gamze Almalı, Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı'na ise Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Alpdündar atandı. HSK yaz kararnamesiyle Antalya ve ilçelerindeki adliyelerde görevli 171 hakim ve savcı başka adliyelerde görevlendirilirken, yerlerine de 5 başsavcı ile 179 hakim ve savcı atandı. FOTOĞRAFLI  
Antalya'ya 184 hakim ve savcı atandı

 HAKİMLER ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesine göre Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Manavgat, Serik, Kemer ve Elmalı cumhuriyet başsavcılarının da görev yerleri değişti. Kararnameyle Antalya ve ilçelerindeki adliyelere 184 hakim ve savcı atandı.

HSK kararnamesine göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanırken, yerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zafer Koç getirildi. Kararnameyle Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı'na, Serik Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na, Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş da Burhaniye Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı.

HSK kararnamesiyle Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'na Yalova Cumhuriyet Savcısı Ersin Selimefendigil, Serik Cumhuriyet Başsavcılığı'na Bingöl Cumhuriyet Savcısı Burak Erdoğan, Kemer Başsavcılığı'na İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Gamze Almalı, Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı'na ise Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Alpdündar atandı.

HSK yaz kararnamesiyle Antalya ve ilçelerindeki adliyelerde görevli 171 hakim ve savcı başka adliyelerde görevlendirilirken, yerlerine de 5 başsavcı ile 179 hakim ve savcı atandı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.