Arpa tarlasında yangın

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.07.2022 - 10:25, Güncelleme: 13.07.2022 - 10:25
 

Arpa tarlasında yangın

Arpa tarlasında yangın
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da biçilmiş arpa tarlasında çıkan yangında yaklaşık 20 bin liralık maddi zarar meydana geldi. Burdur merkez Şeker Plajı Caddesi'nde Mehmet Tokmakçı'ya ait biçilmiş ve balya yapılmak için bekleyen 12 dönümlük arpa tarlasında dün saat 18.00 sıralarında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Tarladan dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bir anda büyüyen yangın 12 dönümlük tarlanın 4 dönümlük alanında biçilmiş durumdaki arpaların yanmasına sebep oldu. Burdur Belediyesi itfaiye ekiplerinin ve yakınlardaki çiftçilerin de traktörlerle müdahale ettiği yangın çevredeki tarlalara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonucu yaklaşık 20 bin liralık maddi zarar meydana geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. FOTOĞRAFLI
Arpa tarlasında yangın

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da biçilmiş arpa tarlasında çıkan yangında yaklaşık 20 bin liralık maddi zarar meydana geldi.

Burdur merkez Şeker Plajı Caddesi'nde Mehmet Tokmakçı'ya ait biçilmiş ve balya yapılmak için bekleyen 12 dönümlük arpa tarlasında dün saat 18.00 sıralarında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Tarladan dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bir anda büyüyen yangın 12 dönümlük tarlanın 4 dönümlük alanında biçilmiş durumdaki arpaların yanmasına sebep oldu.

Burdur Belediyesi itfaiye ekiplerinin ve yakınlardaki çiftçilerin de traktörlerle müdahale ettiği yangın çevredeki tarlalara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonucu yaklaşık 20 bin liralık maddi zarar meydana geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.