Babası ve kardeşi gibi sobadan sızan gazdan öldü (2)

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.12.2021 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 15:37
 

Babası ve kardeşi gibi sobadan sızan gazdan öldü (2)

Babası ve kardeşi gibi sobadan sızan gazdan öldü
  BABASI VE KARDEŞİNİN YANINDA TOPRAĞA VERİLECEK Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek, hayatını kaybeden Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül (54), yarın babası ve kardeşinin kabrinin yanında toprağa verilecek. Derinkuyu ilçesinde yaşayan Kemal Şengül’ün kuzeni Uğur Şengül, “Geçmişte Seyit amcam da aynı bu evde, soba zehirlenmesinden vefat etmişti. Kemal abim de pazartesi akşam saatlerinde evine gelmiş. Biz dün akşam farkına vardık. O da soba zehirlenmesinden vefat etti. Avukat olan kardeşi Köksal’ın petrol istasyonu vardı. O da orada soba zehirlenmesinden vefat etmişti “diye konuştu. Hayatını kaybeden Kemal Şengül’ün arkadaşı İsmail Kuşçu ise, “Kemal Şengül’ün babasıyla kardeşi de soba zehirlenmesinden vefat etmişti. Bu da aynı kaderi paylaştı. Onu da babasıyla kardeşinin yanına defnedeceğiz” dedi.  
Babası ve kardeşi gibi sobadan sızan gazdan öldü

 

BABASI VE KARDEŞİNİN YANINDA TOPRAĞA VERİLECEK
Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek, hayatını kaybeden Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül (54), yarın babası ve kardeşinin kabrinin yanında toprağa verilecek.
Derinkuyu ilçesinde yaşayan Kemal Şengül’ün kuzeni Uğur Şengül, “Geçmişte Seyit amcam da aynı bu evde, soba zehirlenmesinden vefat etmişti. Kemal abim de pazartesi akşam saatlerinde evine gelmiş. Biz dün akşam farkına vardık. O da soba zehirlenmesinden vefat etti. Avukat olan kardeşi Köksal’ın petrol istasyonu vardı. O da orada soba zehirlenmesinden vefat etmişti “diye konuştu.
Hayatını kaybeden Kemal Şengül’ün arkadaşı İsmail Kuşçu ise, “Kemal Şengül’ün babasıyla kardeşi de soba zehirlenmesinden vefat etmişti. Bu da aynı kaderi paylaştı. Onu da babasıyla kardeşinin yanına defnedeceğiz” dedi.

 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.