Bağımsız belediye başkanı MHP'ye katıldı

Siyaset (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.07.2022 - 16:39, Güncelleme: 29.07.2022 - 17:43
 

Bağımsız belediye başkanı MHP'ye katıldı

Bağımsız belediye başkanı MHP'ye katıldı
 BURDUR Çeltikçi ilçesinin bağımsız Belediye Başkanı Adnan Bilkay, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldı. Adnan Bilkay'a rozetini MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz taktı. Söğüt Belediyesi'nin düzenlediği Domates ve Kültür Festivali'ne katılmak üzere Burdur'a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Durmaz'ı İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP'li belediye başkanları ve partililer karşıladı. Daha sonra İl Başkanlığı'na geçen Sadir Durmaz, bağımsız Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay'a parti rozetini taktı. Sadir Durmaz, "Çeltikçi bağımsız belediye başkanı olarak görevini sürdüren Adnan Bey'in partimize katılımını gerçekleştirdik. Bizim Burdur'da toplamda 6 belediyemiz var ve başkanlarımızın çalışmalarından son derece memnunuz. Verimli işler yaptıklarına, Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışına uygun olarak kendilerine tevdi edilen emanete en iyi şekilde sahip çıktıklarına ve şehirlerine değer katmaya çalıştıklarına gönül rahatlığıyla şahitlik ediyoruz. İnşallah bizim desteklerimizle çok güzel işler yapacaklar" dedi. Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay da "Milliyetçi Hareket Parti'mizin sancağını, rozetini, bayrağını şanla şerefle taşıyacağıma, hiçbir zaman leke getirmeyeceğime namusun üzerine ant içerim" diye konuştu. Programda Çeltikçi bağımsız Belediye Meclis Üyesi İbrahim Şenses de MHP'ye katıldı. Şenses'in rozetini ise MHP İl Başkanı Hikmet Ökte taktı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, programın ardından Burdur Valisi Ali Arslantaş'ı da ziyaret ederek bir süre görüştü.  
Bağımsız belediye başkanı MHP'ye katıldı

 BURDUR Çeltikçi ilçesinin bağımsız Belediye Başkanı Adnan Bilkay, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldı. Adnan Bilkay'a rozetini MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz taktı.

Söğüt Belediyesi'nin düzenlediği Domates ve Kültür Festivali'ne katılmak üzere Burdur'a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Durmaz'ı İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP'li belediye başkanları ve partililer karşıladı. Daha sonra İl Başkanlığı'na geçen Sadir Durmaz, bağımsız Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay'a parti rozetini taktı.
Sadir Durmaz, "Çeltikçi bağımsız belediye başkanı olarak görevini sürdüren Adnan Bey'in partimize katılımını gerçekleştirdik. Bizim Burdur'da toplamda 6 belediyemiz var ve başkanlarımızın çalışmalarından son derece memnunuz. Verimli işler yaptıklarına, Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışına uygun olarak kendilerine tevdi edilen emanete en iyi şekilde sahip çıktıklarına ve şehirlerine değer katmaya çalıştıklarına gönül rahatlığıyla şahitlik ediyoruz. İnşallah bizim desteklerimizle çok güzel işler yapacaklar" dedi.
Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay da "Milliyetçi Hareket Parti'mizin sancağını, rozetini, bayrağını şanla şerefle taşıyacağıma, hiçbir zaman leke getirmeyeceğime namusun üzerine ant içerim" diye konuştu.
Programda Çeltikçi bağımsız Belediye Meclis Üyesi İbrahim Şenses de MHP'ye katıldı. Şenses'in rozetini ise MHP İl Başkanı Hikmet Ökte taktı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, programın ardından Burdur Valisi Ali Arslantaş'ı da ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.