Bakan Memişoğlu: 2 bin 239 hekim ataması yapılacak

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.05.2025 - 19:48, Güncelleme: 02.05.2025 - 19:48
 

Bakan Memişoğlu: 2 bin 239 hekim ataması yapılacak

Bakan Memişoğlu: 2 bin 239 hekim ataması yapılacak
ANKARA, (DHA)- SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, "1566'sı uzman tabip ve 673'ü tabip olmak üzere toplam 2 bin 239 hekim ataması yapılacaktır" dedi.Bakan Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "122'nci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için münhal kadrolar 'http://yhgm.saglik.gov.tr' adresinde yayımlanmıştır. 1566'sı uzman tabip ve 673'ü tabip olmak üzere toplam 2 bin 239 hekim ataması yapılacaktır. Ülkemize, milletimize ve büyük sağlık ailemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. (DHA)FOTOĞRAFLI
Bakan Memişoğlu: 2 bin 239 hekim ataması yapılacak

ANKARA, (DHA)- SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, "1566'sı uzman tabip ve 673'ü tabip olmak üzere toplam 2 bin 239 hekim ataması yapılacaktır" dedi.

Bakan Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "122'nci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için münhal kadrolar 'http://yhgm.saglik.gov.tr' adresinde yayımlanmıştır. 1566'sı uzman tabip ve 673'ü tabip olmak üzere toplam 2 bin 239 hekim ataması yapılacaktır. Ülkemize, milletimize ve büyük sağlık ailemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-7318673670997096, DIRECT, f08c47fec0942fa0