Bakan Varank: Korkuteli Mermer İhtisas OSB hayırlı olsun

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.07.2022 - 12:52, Güncelleme: 31.07.2022 - 12:52
 

Bakan Varank: Korkuteli Mermer İhtisas OSB hayırlı olsun

Bakan Varank: Korkuteli Mermer İhtisas OSB hayırlı olsun
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Korkuteli'ne kurulması planlanan Mermer İhtisas OSB'nin yerini görmek için Korkuteli'ne geldi. Bakan Mustafa Varank, Korkuteli Mermer İhtisas OSB için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan arazi onayı alınmasının ardından ilçeye gelerek, bölgede incelemelerde bulundu. Bakan Varank, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve beraberindeki heyet ile birlikte Korkuteli OSB hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Mustafa Varank, “Bugün Korkuteli'ni ziyaret ediyoruz. Dün itibarıyla Korkuteli'nin uzun yıllardır beklediği mermer organize sanayi bölgesinin hazine arazisi tahsisi işlemi tamamladı. İnşallah bundan sonra hızlı bir şekilde organize sanayi bölgemiz hızlı bir şekilde devam edecek. Ve burada mermer sanayinde faaliyet gösteren firmalarımız Korkuteli'de katma değer üretimine, ilçemizin ekonomisine katkı sağlayacak. Tabi Korkuteli'nin bizden karma OSB talebi var. Onunla ilgili arkadaşlarımız gerekli desteği vermek üzere çalışmalarını başlattılar. Hem gelelim mermer ihtisas organize sanayi bölgesinin yerini görelim dedik. Hem de bundan sonra yapacağımız işlerle ilgili arkadaşlarla istişare ettik. Korkuteli'ne ve Antalya'ya hayırlı olsun diyorum" dedi. FOTOĞRAFLI
Bakan Varank: Korkuteli Mermer İhtisas OSB hayırlı olsun

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Korkuteli'ne kurulması planlanan Mermer İhtisas OSB'nin yerini görmek için Korkuteli'ne geldi.

Bakan Mustafa Varank, Korkuteli Mermer İhtisas OSB için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan arazi onayı alınmasının ardından ilçeye gelerek, bölgede incelemelerde bulundu. Bakan Varank, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve beraberindeki heyet ile birlikte Korkuteli OSB hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Mustafa Varank, “Bugün Korkuteli'ni ziyaret ediyoruz. Dün itibarıyla Korkuteli'nin uzun yıllardır beklediği mermer organize sanayi bölgesinin hazine arazisi tahsisi işlemi tamamladı. İnşallah bundan sonra hızlı bir şekilde organize sanayi bölgemiz hızlı bir şekilde devam edecek. Ve burada mermer sanayinde faaliyet gösteren firmalarımız Korkuteli'de katma değer üretimine, ilçemizin ekonomisine katkı sağlayacak. Tabi Korkuteli'nin bizden karma OSB talebi var. Onunla ilgili arkadaşlarımız gerekli desteği vermek üzere çalışmalarını başlattılar. Hem gelelim mermer ihtisas organize sanayi bölgesinin yerini görelim dedik. Hem de bundan sonra yapacağımız işlerle ilgili arkadaşlarla istişare ettik. Korkuteli'ne ve Antalya'ya hayırlı olsun diyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.