Bakanlıktan okullara müzik aletleri

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.05.2022 - 11:22, Güncelleme: 11.05.2022 - 11:22
 

Bakanlıktan okullara müzik aletleri

Bakanlıktan okullara müzik aletleri
  Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından Demre'de eğitim öğretim yapan dört okula müzik aletleri gönderildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Temel Eğitimde 10.000 Okul İyileştirme Projesi kapsamında, Demre'deki dört okula müzik sınıflarına yeni müzik aletleri alımı için ödenek gönderildi. Gönderilen ödenekle Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce alınan müzik aletleriyle Demre'de eğitim öğretim yapan Şehit Adem Akın, Beymelek İlkokulu, Yusuf Özek İlkokulu ve Karabucak İlkokulu müzik sınıfları donatıldı. Bu okulların müzik sınıfları keman, gitar, darbuka, def, org, kalimba ile zenginleştirildi. Okullardan biri olan Şehit Adem Akın Ortaokulu Müdürü Abdullah Eraslan'a yeni müzik aletlerini teslim eden Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, "Öğrencilerimiz farklı müzik aletleri ile tanışacak. Yeni müzik aletlerini çalmayı öğrenerek, kendilerini geliştirecek. Okullarımızdan farklı müzik aletlerinin sesi duyulacak. Artık görev müzik öğretmenlerimizde" dedi. FOTOĞRAFLI
Bakanlıktan okullara müzik aletleri

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından Demre'de eğitim öğretim yapan dört okula müzik aletleri gönderildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Temel Eğitimde 10.000 Okul İyileştirme Projesi kapsamında, Demre'deki dört okula müzik sınıflarına yeni müzik aletleri alımı için ödenek gönderildi. Gönderilen ödenekle Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce alınan müzik aletleriyle Demre'de eğitim öğretim yapan Şehit Adem Akın, Beymelek İlkokulu, Yusuf Özek İlkokulu ve Karabucak İlkokulu müzik sınıfları donatıldı. Bu okulların müzik sınıfları keman, gitar, darbuka, def, org, kalimba ile zenginleştirildi.

Okullardan biri olan Şehit Adem Akın Ortaokulu Müdürü Abdullah Eraslan'a yeni müzik aletlerini teslim eden Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, "Öğrencilerimiz farklı müzik aletleri ile tanışacak. Yeni müzik aletlerini çalmayı öğrenerek, kendilerini geliştirecek. Okullarımızdan farklı müzik aletlerinin sesi duyulacak. Artık görev müzik öğretmenlerimizde" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.