BASIN MENSUPLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜ BÜYÜKYILMAZ’A ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.10.2022 - 14:43, Güncelleme: 07.10.2022 - 14:46
 

BASIN MENSUPLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜ BÜYÜKYILMAZ’A ZİYARET

Bucak Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz’a basın mensuplarından ziyaret.
Bucak Emniyet Müdürlüğü görevine atanarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz’a Kanal 15 Genel yayın yönetmeni Hüseyin dilek ve çalışanları, akça Gazete ’den Halim Akca, Oğuzeli Gazetesinden Mustafa Tulum ve çalışanları ve Gazete Bu adına Ömer Özdoğan Bucak Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Emniyet müdürü Özkan Büyükyılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bucak Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Bucak’ın büyük bir ilçe olduğunu belirtirken, vatandaşların huzur ve  ,
Bucak Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz’a basın mensuplarından ziyaret.

Bucak Emniyet Müdürlüğü görevine atanarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz’a Kanal 15 Genel yayın yönetmeni Hüseyin dilek ve çalışanları, akça Gazete ’den Halim Akca, Oğuzeli Gazetesinden Mustafa Tulum ve çalışanları ve Gazete Bu adına Ömer Özdoğan Bucak Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Emniyet müdürü Özkan Büyükyılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bucak Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Bucak’ın büyük bir ilçe olduğunu belirtirken, vatandaşların huzur ve 

,

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.