BASINDAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.10.2022 - 15:00, Güncelleme: 07.10.2022 - 15:00
 

BASINDAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına 5 nci kez seçilen Hasan Yalçın Meçikoğlu’na basın mensuplarından hayırlı olsun ziyareti.
Geçen Hafta Cumartesi günü Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerinde 5 nci kez üst üste seçilerek güven tazeleyen Hasan yalçın Meçikoluğ’na gazeteciler hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oğuzeli Gazetesinden Mustafa Tulum, Kanal 15 Gazetesi Genel yayın yönetmeni Hüseyin Dilek, Akca Gazete ’den Halim Akca, Gazete bu adına Ömer Özdoğan’ın katıldığı ziyarette. 2005 yılında başlayarak süren serüvende bu yılki seçimlerle 5’nci kez seçilen Hasan Yalçın Meçikoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sohbet havası içerisinde geçen ziyarette ‘Taşın aş olduğu’ Bucak’ta sanayi ve sanayici konuşuldu. Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinden Hasan Kurt ve Ahmet Coşkuner’de eşlik etti.     
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına 5 nci kez seçilen Hasan Yalçın Meçikoğlu’na basın mensuplarından hayırlı olsun ziyareti.

Geçen Hafta Cumartesi günü Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerinde 5 nci kez üst üste seçilerek güven tazeleyen Hasan yalçın Meçikoluğ’na gazeteciler hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oğuzeli Gazetesinden Mustafa Tulum, Kanal 15 Gazetesi Genel yayın yönetmeni Hüseyin Dilek, Akca Gazete ’den Halim Akca, Gazete bu adına Ömer Özdoğan’ın katıldığı ziyarette. 2005 yılında başlayarak süren serüvende bu yılki seçimlerle 5’nci kez seçilen Hasan Yalçın Meçikoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sohbet havası içerisinde geçen ziyarette ‘Taşın aş olduğu’ Bucak’ta sanayi ve sanayici konuşuldu. Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinden Hasan Kurt ve Ahmet Coşkuner’de eşlik etti.     

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.