Başkan Böcek’ten CHP lideri Özel’e ziyaret

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.01.2025 - 12:23, Güncelleme: 31.01.2025 - 12:24
 

Başkan Böcek’ten CHP lideri Özel’e ziyaret

Başkan Böcek’ten CHP lideri Özel’e ziyaret
ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. CHP lideri Özel’e Antalya’da yürüttükleri projeleri paylaşan Başkan Böcek, Türkiye gündemini meşgul eden konular üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Ankara’da bir dizi temasta bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, Antalya’da yürüttükleri projelere ilişkin CHP lideri Özel’e bilgi verirken, Türkiye gündemini meşgul eden önemli konular üzerine kapsamlı görüşme gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin kısa bir açıklama yapan Başkan Muhittin Böcek, "Daha aydınlık yarınlar için birlikte yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz. Genel başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum" dedi. SODEMBEK TOPLANTISINA KATILDI Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi (SODEMBEK) toplantısına katıldı. Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Böcek, "Yerel yönetimlerimizin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri üzerine verimli bir değerlendirme yaptık. Sosyal demokrat belediyeciliğin ilkelerinden taviz vermeden, halkımıza daha iyi hizmet sunmak için iş birliğimizi güçlendirerek azimle gururla çalışmalarımıza devam edeceğiz" mesajı paylaştı. (DHA)   FOTOĞRAFLI  
Başkan Böcek’ten CHP lideri Özel’e ziyaret

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. CHP lideri Özel’e Antalya’da yürüttükleri projeleri paylaşan Başkan Böcek, Türkiye gündemini meşgul eden konular üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Ankara’da bir dizi temasta bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. Başkan Muhittin Böcek, Antalya’da yürüttükleri projelere ilişkin CHP lideri Özel’e bilgi verirken, Türkiye gündemini meşgul eden önemli konular üzerine kapsamlı görüşme gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin kısa bir açıklama yapan Başkan Muhittin Böcek, "Daha aydınlık yarınlar için birlikte yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz. Genel başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum" dedi.

SODEMBEK TOPLANTISINA KATILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi (SODEMBEK) toplantısına katıldı. Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Böcek, "Yerel yönetimlerimizin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri üzerine verimli bir değerlendirme yaptık. Sosyal demokrat belediyeciliğin ilkelerinden taviz vermeden, halkımıza daha iyi hizmet sunmak için iş birliğimizi güçlendirerek azimle gururla çalışmalarımıza devam edeceğiz" mesajı paylaştı. (DHA)

 

FOTOĞRAFLI

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.