Başkan Ercengiz, Halk Pazarında

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 31.05.2022 - 14:18, Güncelleme: 31.05.2022 - 14:18
 

Başkan Ercengiz, Halk Pazarında

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Halk Pazarı’nı ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, sorunların çözümü için talimat verdi. Pazar Esnafının ve vatandaşın memnuniyetini önemseyen Başkan Ercengiz, pazara gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi.   Pazar ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Halk Pazarı bolluğun bereketin sembolüdür, Ürün artmaya başladıkça fiyatlar gerileyecek umudundayız ancak üretici fiyatlarının düşmedi gerekiyor. Mazot fide gübre işçilik üreticimizin belini büküyor. Aşacağız bu zor günleri inşallah” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Halk Pazarı’nı ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, sorunların çözümü için talimat verdi. Pazar Esnafının ve vatandaşın memnuniyetini önemseyen Başkan Ercengiz, pazara gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi.

 

Pazar ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Halk Pazarı bolluğun bereketin sembolüdür, Ürün artmaya başladıkça fiyatlar gerileyecek umudundayız ancak üretici fiyatlarının düşmedi gerekiyor. Mazot fide gübre işçilik üreticimizin belini büküyor. Aşacağız bu zor günleri inşallah” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.