Başkan Ercengiz, Halk Pazarında

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.06.2022 - 15:02, Güncelleme: 21.06.2022 - 15:02
 

Başkan Ercengiz, Halk Pazarında

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Halk Pazarı’nı ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, sorunların çözümü için talimat verdi.    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve Burdur Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı ile birlikte Halk Pazarını ziyaret etti.   Ziyaret sonrası konuşan Başkan Ercengiz “İl ve ilçe Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyelerimiz, Tuhafiyeciler Odası yönetimimizle birlikte salı pazarımızda esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bizden memnuniyetini ifade eden arkadaşlarımızın en büyük derdi mazot fiyatları. Bazı günler yol giderlerini karşılamakta zorluk çektiklerini söylediler. Çözülecek inşallah” dedi
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Halk Pazarı’nı ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret ederek

esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen

Başkan Ercengiz, sorunların çözümü için talimat verdi. 

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve Burdur Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı ile birlikte Halk Pazarını ziyaret etti.

 

Ziyaret sonrası konuşan Başkan Ercengiz “İl ve ilçe Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyelerimiz, Tuhafiyeciler Odası yönetimimizle birlikte salı pazarımızda esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bizden memnuniyetini ifade eden arkadaşlarımızın en büyük derdi mazot fiyatları. Bazı günler yol giderlerini karşılamakta zorluk çektiklerini söylediler.
Çözülecek inşallah” dedi

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.