Başkan Ercengiz, Kışla Mahallesinde

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.08.2022 - 12:38, Güncelleme: 11.08.2022 - 12:38
 

Başkan Ercengiz, Kışla Mahallesinde

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kışla Mahallesinde dün meydana gelen yoğun yağış nedeniyle yapılan çalışmaları ve derede incelemelerde bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Kışla Mahallesi Rasim Uysal ile birlikte dün meydana gelen yoğun yağış nedeniyle yapılan çalışmaları ve derede incelemelerde bulundu.   İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Kışla Mahallemizde dün taşan derenin taşıdığı malzemeyi dünden beri temizliyoruz. Hasar gören dere korkulukları ve köprüler için DSİ yetkilileri ile görüşerek en kısa sürede sorunların giderilmesini sağlayacağız. Mahallemize tekrar geçmiş olsun” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kışla Mahallesinde dün meydana gelen yoğun yağış nedeniyle yapılan çalışmaları ve derede incelemelerde bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Kışla Mahallesi Rasim Uysal ile birlikte dün meydana gelen yoğun yağış nedeniyle yapılan çalışmaları ve derede incelemelerde bulundu.

 

İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Kışla Mahallemizde dün taşan derenin taşıdığı malzemeyi dünden beri temizliyoruz. Hasar gören dere korkulukları ve köprüler için DSİ yetkilileri ile görüşerek en kısa sürede sorunların giderilmesini sağlayacağız. Mahallemize tekrar geçmiş olsun” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.