Başkan Ercengiz, sokak hayvanlarını unutmadı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 26.01.2022 - 10:29, Güncelleme: 26.01.2022 - 10:29
 

Başkan Ercengiz, sokak hayvanlarını unutmadı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanları için belirli noktalara mama ve yiyecek bıraktı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Sokak hayvanlarını unutmadı. Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanları için belirli noktalara mama ve yiyecek bıraktı.   Mama ve yiyecek bıraktıktan sonra konuşan Başkan Ercengiz “Veteriner İşleri Müdürlüğümüz personeli ile kar yağışı nedeniyle yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına belirli bölgelerde besleme yaptık. Bunu her zaman yapıyoruz ama özellikle kar sebebiyle yiyecek bulmakta zorlandıkları için bunu daha yoğun şekilde yaptık. Sevimli dostlarımız bize emanet. Olumsuz hava şartlarında olduğu gibi her zaman sokak hayvanları için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanları için belirli noktalara mama ve yiyecek bıraktı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Sokak hayvanlarını unutmadı. Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanları için belirli noktalara mama ve yiyecek bıraktı.

 

Mama ve yiyecek bıraktıktan sonra konuşan Başkan Ercengiz “Veteriner İşleri Müdürlüğümüz personeli ile kar yağışı nedeniyle yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına belirli bölgelerde besleme yaptık. Bunu her zaman yapıyoruz ama özellikle kar sebebiyle yiyecek bulmakta zorlandıkları için bunu daha yoğun şekilde yaptık. Sevimli dostlarımız bize emanet. Olumsuz hava şartlarında olduğu gibi her zaman sokak hayvanları için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.