Başkan Ercengiz’den Düşünür Eğitim Kurumuna ziyaret

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.01.2022 - 14:44, Güncelleme: 11.01.2022 - 14:44
 

Başkan Ercengiz’den Düşünür Eğitim Kurumuna ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bu yıl Burdur’da eğitime başlayan Düşünür Eğitim Kurumu Burdur Şubesini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “Her türlü yatırımın ilimize faydası var, ama en değerli en kıymetli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bizde bugün bu yıl Burdur’da eğitime başlayan Düşünür Eğitim Kurumları Burdur Şubesini ziyaret ederek hem hayırlı olsun deyip hem de gençlerimiz hakkında sohbet ettik. Teşekkür ediyoruz” dedi.   Düşünür Eğitim Kurumu Kurucu Müdürü Betül Akbıyık “ Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Düşünür Eğitim Kurumları olarak 15-16 Ocak tarihlerinde 4,5,6,7,8,9,10,11 sınıflarımız için Bursluluk Sınavı düzenleyeceğiz. Sınava girmek isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Ayrıca Burdur Belediyesi Personeline Bursluluk sınavına ek olarak %10 indirim uygulayacağız” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bu yıl Burdur’da eğitime başlayan Düşünür Eğitim Kurumu Burdur Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “Her türlü yatırımın ilimize faydası var, ama en değerli en kıymetli yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bizde bugün bu yıl Burdur’da eğitime başlayan Düşünür Eğitim Kurumları Burdur Şubesini ziyaret ederek hem hayırlı olsun deyip hem de gençlerimiz hakkında sohbet ettik. Teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Düşünür Eğitim Kurumu Kurucu Müdürü Betül Akbıyık “ Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Düşünür Eğitim Kurumları olarak 15-16 Ocak tarihlerinde 4,5,6,7,8,9,10,11 sınıflarımız için Bursluluk Sınavı düzenleyeceğiz. Sınava girmek isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Ayrıca Burdur Belediyesi Personeline Bursluluk sınavına ek olarak %10 indirim uygulayacağız” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.