Başkan Ercengiz’den MAKÜ öğrencilerine Finallere Hazırlık Ortamı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.01.2022 - 16:33, Güncelleme: 04.01.2022 - 16:33
 

Başkan Ercengiz’den MAKÜ öğrencilerine Finallere Hazırlık Ortamı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 7-20 Ocak tarihleri arasında Finallere hazırlanan MAKÜ öğrencilerine Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezini hazır hale getirtiyor.
Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi 7-20 Ocak tarihleri arasında finallere hazırlanan MAKÜ’lü öğrenciler için öğlen 12.00, gece 00.00 saatleri arasında hazır tutularak, 1000 öğrenci ’ye Wi-fi, Şarj imkânı, Gece çorbası ve Çay Nescafe ikramında bulunulacak.   Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada” Burdur Belediyesi olarak Üniversite öğrencilerimiz finallere hazırlanırken başarılı olabilmeleri için salonumuzun kapılarını öğrencilerimize açıyoruz. Öğrencilerimiz etüt merkezinden öğlen 12.00 ile gece 00.00 saatleri arasında faydalanabilirler. Burada öğrencilerimize gece çorbası, sıcak içecek ikramlarımız personelimiz tarafından yapılacak. Öğrencilerimiz aynı zamanda ücretsiz internet ve şarj imkânlarından da yararlanabilecek. Öğrencilerimizin isteklerini göz önünde bulundurarak sosyal belediyecilik anlayışımızı hizmetlerimizle sürdürüyoruz. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve finallere girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 7-20 Ocak tarihleri arasında Finallere hazırlanan MAKÜ öğrencilerine Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezini hazır hale getirtiyor.

Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi 7-20 Ocak tarihleri arasında finallere hazırlanan MAKÜ’lü öğrenciler için öğlen 12.00, gece 00.00 saatleri arasında hazır tutularak,

1000 öğrenci ’ye Wi-fi, Şarj imkânı, Gece çorbası ve Çay Nescafe ikramında bulunulacak.

 

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada” Burdur Belediyesi olarak Üniversite öğrencilerimiz finallere hazırlanırken başarılı olabilmeleri için salonumuzun kapılarını öğrencilerimize açıyoruz. Öğrencilerimiz etüt merkezinden öğlen 12.00 ile gece 00.00 saatleri arasında faydalanabilirler. Burada öğrencilerimize gece çorbası, sıcak içecek ikramlarımız personelimiz tarafından yapılacak. Öğrencilerimiz aynı zamanda ücretsiz internet ve şarj imkânlarından da yararlanabilecek. Öğrencilerimizin isteklerini göz önünde bulundurarak sosyal belediyecilik anlayışımızı hizmetlerimizle sürdürüyoruz. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve finallere girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.