Başkan Ercengiz'den yeni yıl mesajı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.12.2022 - 15:54, Güncelleme: 30.12.2022 - 15:55
 

Başkan Ercengiz'den yeni yıl mesajı

Başkan Ercengiz'den yeni yıl mesajı
 BURDUR Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mesajında şu görüşlere yer verdi: Ulus olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken, acı ve tatlı anılarıyla hızla geçen 2022 yılı bizlere aynı zamanda bir muhasebe yapma fırsatı da veriyor. Burdur Belediyesi olarak 2022 yılında yaptığımız yoğun çalışmalarla verimli bir yılı geride bıraktığımızı düşünüyoruz. Halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti, en hızlı şekilde üretmeye gayret ettik ve özellikle çevreye duyarlı büyük projeleri hayata geçirdik. Yurttaşlarımızın bize teslim ettiği emaneti her şeyden üstün bilerek, çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. 2023 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye'de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum. Çocuklarımız ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanakları ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Bu duygularla; 2023 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak, iftiralarla toplumsal huzurun bozulmadığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum."    
Başkan Ercengiz'den yeni yıl mesajı

 BURDUR Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Ulus olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken, acı ve tatlı anılarıyla hızla geçen 2022 yılı bizlere aynı zamanda bir muhasebe yapma fırsatı da veriyor. Burdur Belediyesi olarak 2022 yılında yaptığımız yoğun çalışmalarla verimli bir yılı geride bıraktığımızı düşünüyoruz. Halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti, en hızlı şekilde üretmeye gayret ettik ve özellikle çevreye duyarlı büyük projeleri hayata geçirdik. Yurttaşlarımızın bize teslim ettiği emaneti her şeyden üstün bilerek, çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. 2023 yılının öncelikle toplumsal huzur ve barışın bozulmadığı, halkımızın daha özgür, daha demokratik, daha adil bir Türkiye'de yaşadığı, aydınlık bir yıl olmasını umut ediyorum. Çocuklarımız ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için el birliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanakları ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Bu duygularla; 2023 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak, iftiralarla toplumsal huzurun bozulmadığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.