Başkan Erdoğdu gazeteciler ile bir araya geldi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.01.2022 - 22:37, Güncelleme: 11.01.2022 - 22:37
 

Başkan Erdoğdu gazeteciler ile bir araya geldi

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazeteciler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
Çamlaralatı Restoranda 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısı ile bir araya gelen Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu “Günün her saatinde görev başında, yağmur demeden, kış demeden çalışan gazetecilerimiz toplumun sesi ve halkımızın gözü kulağı konumundadır. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile başta ilçemizde görev yapan gazeteciler olarak tüm basın camiasının günleri kutlu olsun” dedi. Bucak’ta faaliyet gösteren gazeteciler ise Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu’nun duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.  
Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazeteciler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Çamlaralatı Restoranda 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısı ile bir araya gelen Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu “Günün her saatinde görev başında, yağmur demeden, kış demeden çalışan gazetecilerimiz toplumun sesi ve halkımızın gözü kulağı konumundadır. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile başta ilçemizde görev yapan gazeteciler olarak tüm basın camiasının günleri kutlu olsun” dedi.

Bucak’ta faaliyet gösteren gazeteciler ise Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu’nun duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.