BAŞKAN MEÇİKOĞLU SEMİNERE KALTILDI

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 20.01.2023 - 17:04, Güncelleme: 20.01.2023 - 17:04
 

BAŞKAN MEÇİKOĞLU SEMİNERE KALTILDI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı hasan yalçın Meçikoğlu Bucak Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinin katılımıyla Madencı̇lı̇k Sektöründe İş Kazalarının İş Ortamına ve Verimliliği Etkisi konulu seminere katıldı.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı fonlarıyla desteklenen ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan “İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı” altında yer alan “İşimdeyim, Güvendeyim” başlıklı proje kapsamında, Bucak Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinin katılımıyla Madencı̇lı̇k Sektöründe İş Kazalarının İş Ortamına ve Verimliliği Etkisi konulu seminere katıldı. Seminere ayrıca; Proje Koordinatörü ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı, sanayiciler ve akademisyenler katılım sağladı.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı hasan yalçın Meçikoğlu Bucak Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinin katılımıyla Madencı̇lı̇k Sektöründe İş Kazalarının İş Ortamına ve Verimliliği Etkisi konulu seminere katıldı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı fonlarıyla desteklenen ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan “İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı” altında yer alan “İşimdeyim, Güvendeyim” başlıklı proje kapsamında, Bucak Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinin katılımıyla Madencı̇lı̇k Sektöründe İş Kazalarının İş Ortamına ve Verimliliği Etkisi konulu seminere katıldı.

Seminere ayrıca; Proje Koordinatörü ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı, sanayiciler ve akademisyenler katılım sağladı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.