BAŞKAN SERTBAŞ ESNAFIN VE VATANDAŞIN SORUNLARI DİNLEMEK İÇİN PAZAR İÇİNDE OFİS AÇTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.01.2022 - 16:14, Güncelleme: 22.01.2022 - 16:14
 

BAŞKAN SERTBAŞ ESNAFIN VE VATANDAŞIN SORUNLARI DİNLEMEK İÇİN PAZAR İÇİNDE OFİS AÇTI

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Pazar esnafının gönlüne dokunacak bir uygulamaya daha imza attı.
Gölhisar ilçesinde başlatılan yeni uygulamayla Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş,  hafta içi vakti olup gelemeyen vatandaşın ve Pazar esnafının sorunlarını, görüş ve taleplerini dinlemek için kapalı Pazar yeri içinde boş bir işyerini “Esnaf İstişare Ofisine” dönüştürdü.  Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, yaptığı açıklamada, “vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızda sorunları her zaman yerinde ve zamanında çözmek için, halkımızın her zaman yanındayız”  şeklinde ifadelerde bulundu. Başkan Sertbaş; “Pazar esnafımızın her türlü talep ve görüşlerini almak ve anında çözüm bulmak adına bu uygulamamızı başlattık. Bugün itibariyle hayata geçirdiğimiz bu uygulamayla birlikte, kapalı Pazar yerinde düzenlediğimiz bu ofiste bundan sonra her cumartesi esnafımız ve vatandaşlarımızı dinleyerek, onların sorunlarını bürokrasiyle yormadan birinci elden çözüme kavuşturacağız inşallah. Gerçekten esnafımızı dinledikçe onların mutluluğuna şahit olmak bizleri de son derece bahtiyar etmektedir” dedi. Sabahın erken saatlerinde Gölhisar Pazar esnafıyla buluşan Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş gün boyunca yanına gelenlerin taleplerini tek tek not alarak, çözüm için ilgili birime talimat verdi.
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Pazar esnafının gönlüne dokunacak bir uygulamaya daha imza attı.

Gölhisar ilçesinde başlatılan yeni uygulamayla Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş,  hafta içi vakti olup gelemeyen vatandaşın ve Pazar esnafının sorunlarını, görüş ve taleplerini dinlemek için kapalı Pazar yeri içinde boş bir işyerini “ Esnaf İstişare Ofisine” dönüştürdü. 

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, yaptığı açıklamada, “vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızda sorunları her zaman yerinde ve zamanında çözmek için, halkımızın her zaman yanındayız”  şeklinde ifadelerde bulundu.

Başkan Sertbaş; “Pazar esnafımızın her türlü talep ve görüşlerini almak ve anında çözüm bulmak adına bu uygulamamızı başlattık. Bugün itibariyle hayata geçirdiğimiz bu uygulamayla birlikte, kapalı Pazar yerinde düzenlediğimiz bu ofiste bundan sonra her cumartesi esnafımız ve vatandaşlarımızı dinleyerek, onların sorunlarını bürokrasiyle yormadan birinci elden çözüme kavuşturacağız inşallah. Gerçekten esnafımızı dinledikçe onların mutluluğuna şahit olmak bizleri de son derece bahtiyar etmektedir” dedi.

Sabahın erken saatlerinde Gölhisar Pazar esnafıyla buluşan Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş gün boyunca yanına gelenlerin taleplerini tek tek not alarak, çözüm için ilgili birime talimat verdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.