Başkan Ünal, Hayvan Kliniğinde incelemelerde bulundu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 20.04.2022 - 14:03, Güncelleme: 20.04.2022 - 14:05
 

Başkan Ünal, Hayvan Kliniğinde incelemelerde bulundu

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, belediyenin yeni faaliyete geçirdiği, sokak hayvanlarını korumak için yaralı, hasta hayvanların tedavi edildiği hayvan kliniğini ziyaret etti.
Bucak Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesislerinde bulunan Hayvan Kliniğini beraberinde Belediye Başkan yardımcıları Yasin Çiçek, Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, ve belediye meclisi üyeleri ile birlikte gezen Emrullah Ünal, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Ünal “Sokak hayvanları ve sahipsiz hayvanlar ülke gündeminden hiç düşmüyor. Bizde belediye olarak sokak hayvanları ve sahipsiz hayvanlar konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda belediyemize bir tane veteriner hekim istihdamı gerçekleştirdik. Şu anda da klinik çalışmasına başladık, ileriki günlerde geçici bakım evi inşaatımız başlayacak. Şu anda yakalamış olduğumuz bakıma muhtaç, hasta, yaralı, zayıf hayvanları burada tedavi ediyoruz. Burada tedavi edemediklerimizi Burdur’da MAKÜ’ ye ötürerek bir şekilde tedavilerini yaptırıyoruz” dedi. Başkan Ünal, ileriki günlerde ilçemize yakışır şekilde sokak hayvanları bakım evi yaparak faaliyete geçireceklerini söyledi. Bucak Belediyesi Veteriner Hekim Volkan Toprak ise yaptığı açıklamada “Üç aya yakındır hizmet vermekteyiz. Bu zaman zarfında sokakta yakaladığımız hasta, bakıma muhtaç ve yaralı hayvanların tedavilerini burada yapıyoruz” dedi.       
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, belediyenin yeni faaliyete geçirdiği, sokak hayvanlarını korumak için yaralı, hasta hayvanların tedavi edildiği hayvan kliniğini ziyaret etti.

Bucak Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesislerinde bulunan Hayvan Kliniğini beraberinde Belediye Başkan yardımcıları Yasin Çiçek, Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, ve belediye meclisi üyeleri ile birlikte gezen Emrullah Ünal, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Ünal “ Sokak hayvanları ve sahipsiz hayvanlar ülke gündeminden hiç düşmüyor. Bizde belediye olarak sokak hayvanları ve sahipsiz hayvanlar konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda belediyemize bir tane veteriner hekim istihdamı gerçekleştirdik. Şu anda da klinik çalışmasına başladık, ileriki günlerde geçici bakım evi inşaatımız başlayacak. Şu anda yakalamış olduğumuz bakıma muhtaç, hasta, yaralı, zayıf hayvanları burada tedavi ediyoruz. Burada tedavi edemediklerimizi Burdur’da MAKÜ’ ye ötürerek bir şekilde tedavilerini yaptırıyoruz” dedi. Başkan Ünal, ileriki günlerde ilçemize yakışır şekilde sokak hayvanları bakım evi yaparak faaliyete geçireceklerini söyledi. Bucak Belediyesi Veteriner Hekim Volkan Toprak ise yaptığı açıklamada “Üç aya yakındır hizmet vermekteyiz. Bu zaman zarfında sokakta yakaladığımız hasta, bakıma muhtaç ve yaralı hayvanların tedavilerini burada yapıyoruz” dedi.     

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.