BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL, YAPIMI SÜREN SU DEPOLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.03.2022 - 16:45, Güncelleme: 14.03.2022 - 16:53
 

BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL, YAPIMI SÜREN SU DEPOLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yapımı süren içme suyu depolarında incelemelerde bulundu
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ile birlikte yapımı süren içme suyu depolarında incelemelerde bulunurken depoların önümüzdeki aylarda hizmete gireceğini belirtti. Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde Çavuşlar Mahallesi içme suyu depomuzu Adnan Menedres döneminden kalma 1960’lı yıllarda yapılmış. Su depolarımız yetersiz kalması yanı sıra, modern ve daha sağlıklı günümüz şartlarına uygun depolar yapıyoruz. Eski Çavuşlar su deposu 250 metre küp, bunun yerine 1 tonluk su deposu, Konak Mahallesinde lise üzerinde bulunan su depomuz 1 ton, TOKİ konutlarının yanında bulunan yeni yapılan su depomuz 1 tonluk, çere depomuz 75 tonluktu 250 tona çıkardık. 70 evler su deposunu 75 tondan 250 tona çıkardık. 4 yeni su posu yapılırken Onaç’ta bulunan 3 tonluk su depomuzda bakım ve onarım çalışmaları sürüyor” dedi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal önümüzdeki yaz kaliteli ve nitelikli bir içme suyuna kavuşturmuş olacaklarını dile getirirken bu yıl kış aylarının yağışlı geçmesinden dolayı su sıkıntısının çekilmesinin beklenmediğini de belirtti.   Bucak ilçesinde yaz aylarında saniyede 220-230 litre su tüketimi olurken kış aylarında 160-180 litresi arasına düşüyor.       
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yapımı süren içme suyu depolarında incelemelerde bulundu

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ile birlikte yapımı süren içme suyu depolarında incelemelerde bulunurken depoların önümüzdeki aylarda hizmete gireceğini belirtti. Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde Çavuşlar Mahallesi içme suyu depomuzu Adnan Menedres döneminden kalma 1960’lı yıllarda yapılmış. Su depolarımız yetersiz kalması yanı sıra, modern ve daha sağlıklı günümüz şartlarına uygun depolar yapıyoruz. Eski Çavuşlar su deposu 250 metre küp, bunun yerine 1 tonluk su deposu, Konak Mahallesinde lise üzerinde bulunan su depomuz 1 ton, TOKİ konutlarının yanında bulunan yeni yapılan su depomuz 1 tonluk, çere depomuz 75 tonluktu 250 tona çıkardık. 70 evler su deposunu 75 tondan 250 tona çıkardık. 4 yeni su posu yapılırken Onaç’ta bulunan 3 tonluk su depomuzda bakım ve onarım çalışmaları sürüyor” dedi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal önümüzdeki yaz kaliteli ve nitelikli bir içme suyuna kavuşturmuş olacaklarını dile getirirken bu yıl kış aylarının yağışlı geçmesinden dolayı su sıkıntısının çekilmesinin beklenmediğini de belirtti.  

Bucak ilçesinde yaz aylarında saniyede 220-230 litre su tüketimi olurken kış aylarında 160-180 litresi arasına düşüyor.     

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.