Belediyenin yetiştirdiği 4 bin gül refüjleri süsleyecek

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.12.2022 - 12:50, Güncelleme: 30.12.2022 - 12:54
 

Belediyenin yetiştirdiği 4 bin gül refüjleri süsleyecek

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahatça nefes alabilecekleri yeşil alanlar oluşturarak, park, yeşil alan ve refüjlerin yaz kış estetik görünüme sahip olmaları için kendi serasında üretilen bitkileri kullanıyor.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak şehrimize birçok park kazandırdık. Gerek parklarımızda gerekse refüjlerde olsun birçok alana çiçek dikiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kurulan çiçek seramız ile birlikte park ve yeşil alanlarımızın düzenlenmesinde kullandığımız mevsimlik çiçeklerin üretimini de bu seramızda yapıyoruz. 3 bin 500 adet çelikleme yöntemiyle ürettiğimiz pembe kırmızı ve beyaz peyzaj güllerimizin saksılamasını yapıp önümüzdeki bahar döneminde dikime hazır hale getirdik. Bu yılki çelikleme de yer örtücüler ve çalı grubu ve yaklaşık 4 bin adet gül üretimimiz yapmak üzere hazırlıklarımız tamamlandı. Bütçeyi doğru ve verimli kullanılması adına çalışmalar gerçekleştiren Bucak Belediyesi, bu anlamda önemli tasarruflar sağlamaya devam ediyor. Aracı ve taşeronlarla yaptığı birçok hizmeti kendi kaynaklarıyla elde eder hale gelen Bucak Belediyesi; hizmette tasarruf etmeden, gerek bütçe gerekse personelin verimli kullanımı ile maliyeti düşük ama kaliteli ürünleri, kendi tesislerinde üretmeye çalışıyor.
Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahatça nefes alabilecekleri yeşil alanlar oluşturarak, park, yeşil alan ve refüjlerin yaz kış estetik görünüme sahip olmaları için kendi serasında üretilen bitkileri kullanıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “ Bucak Belediyesi olarak şehrimize birçok park kazandırdık. Gerek parklarımızda gerekse refüjlerde olsun birçok alana çiçek dikiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kurulan çiçek seramız ile birlikte park ve yeşil alanlarımızın düzenlenmesinde kullandığımız mevsimlik çiçeklerin üretimini de bu seramızda yapıyoruz. 3 bin 500 adet çelikleme yöntemiyle ürettiğimiz pembe kırmızı ve beyaz peyzaj güllerimizin saksılamasını yapıp önümüzdeki bahar döneminde dikime hazır hale getirdik. Bu yılki çelikleme de yer örtücüler ve çalı grubu ve yaklaşık 4 bin adet gül üretimimiz yapmak üzere hazırlıklarımız tamamlandı. Bütçeyi doğru ve verimli kullanılması adına çalışmalar gerçekleştiren Bucak Belediyesi, bu anlamda önemli tasarruflar sağlamaya devam ediyor. Aracı ve taşeronlarla yaptığı birçok hizmeti kendi kaynaklarıyla elde eder hale gelen Bucak Belediyesi; hizmette tasarruf etmeden, gerek bütçe gerekse personelin verimli kullanımı ile maliyeti düşük ama kaliteli ürünleri, kendi tesislerinde üretmeye çalışıyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.