BELÖREN KÖYÜNDE EV YANGINI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.11.2022 - 12:12, Güncelleme: 10.11.2022 - 12:12
 

BELÖREN KÖYÜNDE EV YANGINI

BURDUR’un Bucak ilçesine bağlı Belören köyünde İbrahim Yaman’a ait evde yangın çıktı.
Saat 10:00 sıralarında Belören Köyünde İbrahim Yaman’a ait evde çıkan yangın üzerine 112 çağrı merkezini arayarak ihbarda bulundular. İhbar üzerine Belören köyüne Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri ve ambulans sevk edildi. Yangın köylülerin kısa sürede müdahalesi ile kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları ile söndürüldü. Yangın eve bitişik olarak yapılan bölümde dün yufka ekmek pişirildikten sonra söndürülmeyen ateşten eve sıçradığı ve evin kısmen yandığı belirtildi.   
BURDUR’un Bucak ilçesine bağlı Belören köyünde İbrahim Yaman’a ait evde yangın çıktı.

Saat 10:00 sıralarında Belören Köyünde İbrahim Yaman’a ait evde çıkan yangın üzerine 112 çağrı merkezini arayarak ihbarda bulundular. İhbar üzerine Belören köyüne Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri ve ambulans sevk edildi. Yangın köylülerin kısa sürede müdahalesi ile kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları ile söndürüldü.

Yangın eve bitişik olarak yapılan bölümde dün yufka ekmek pişirildikten sonra söndürülmeyen ateşten eve sıçradığı ve evin kısmen yandığı belirtildi.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.