Besiciyi kandırıp, 11 ineğini götüren 3 şüpheli tutuklandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.12.2021 - 11:42, Güncelleme: 30.12.2021 - 11:59
 

Besiciyi kandırıp, 11 ineğini götüren 3 şüpheli tutuklandı

Besiciyi kandırıp, 11 ineğini götüren 3 şüpheli tutuklandı
SAMSUN'da ineklerini satışa çıkaran besici Y.T.'yi dolandırıp, hayvanlarını kamyonet yükleyerek götüren 3 şüpheli tutuklandı. Samsun’da 20 Aralık günü H.G. (54), N.E. (68) ve A.K. (53), hayvanlarını satılığa çıkaran besici Y.T. ile bir araya geldi. Çeşitli yalanlarla besiciyi kandıran şüpheliler, kamyonete yükledikleri 11 inek ile Kırıkkale'ye geldi. Y.T.'nin ihbarı ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip sonucu 3 şüpheli yakalanıp, gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 41 bin TL karşılığında kentteki bir besiciye satıldığı belirlenen inekler ise jandarma tarafından sahibi Y.T.'ye teslim edildi.    
Besiciyi kandırıp, 11 ineğini götüren 3 şüpheli tutuklandı

SAMSUN'da ineklerini satışa çıkaran besici Y.T.'yi dolandırıp, hayvanlarını kamyonet yükleyerek götüren 3 şüpheli tutuklandı.

Samsun’da 20 Aralık günü H.G. (54), N.E. (68) ve A.K. (53), hayvanlarını satılığa çıkaran besici Y.T. ile bir araya geldi. Çeşitli yalanlarla besiciyi kandıran şüpheliler, kamyonete yükledikleri 11 inek ile Kırıkkale'ye geldi. Y.T.'nin ihbarı ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip sonucu 3 şüpheli yakalanıp, gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
41 bin TL karşılığında kentteki bir besiciye satıldığı belirlenen inekler ise jandarma tarafından sahibi Y.T.'ye teslim edildi.

 

 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.