Binanın çatı katı yandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.07.2022 - 10:01, Güncelleme: 27.07.2022 - 10:58
 

Binanın çatı katı yandı

Binanın çatı katı yandı
 BURDUR'da çıkan yangında üç katlı bir apartmanın çatı katı tamamen yandı. Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, "Mangaldan dolayı çıkmış olabileceği düşüncesindeyiz. Vatandaşlarımız terasta ocak, mangal yaparken çok dikkatli olsun, gerekirse yapmasınlar" dedi. Burdur merkez Armağan İlci Mahallesi Tarım Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın çatı katından dün akşam saatlerinde bir anda alevler yükseldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Binanın yakınında bulunan yüksek gerilim hattındaki enerji de ekipler tarafından kesildi. Yangın itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik çabası sonucu söndürülürken, çatı katı kullanılamaz hale geldi. 'MANGALDAN DOLAYI ÇIKMIŞ OLABİLİR' Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, "Çatı yangını ihbarı aldık. Olay yerine gelirken alevler bayağı bir yüksekti. İki merdivenli araçla müdahale ettik. Zannediyorum çatıda ocak var. Ocağın kenarında etler var. Mangaldan dolayı çıkmış olabileceği düşüncesindeyiz. Vatandaşlarımız terasta ocak, mangal yaparken çok dikkatli olsun, gerekirse yapmasınlar. Çünkü özellikle bu aylarda bu yangınlar çok fazla meydana geliyor" dedi. FOTOĞRAFLI  
Binanın çatı katı yandı

 BURDUR'da çıkan yangında üç katlı bir apartmanın çatı katı tamamen yandı. Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, "Mangaldan dolayı çıkmış olabileceği düşüncesindeyiz. Vatandaşlarımız terasta ocak, mangal yaparken çok dikkatli olsun, gerekirse yapmasınlar" dedi.

Burdur merkez Armağan İlci Mahallesi Tarım Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın çatı katından dün akşam saatlerinde bir anda alevler yükseldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Binanın yakınında bulunan yüksek gerilim hattındaki enerji de ekipler tarafından kesildi. Yangın itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik çabası sonucu söndürülürken, çatı katı kullanılamaz hale geldi.
'MANGALDAN DOLAYI ÇIKMIŞ OLABİLİR'
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, "Çatı yangını ihbarı aldık. Olay yerine gelirken alevler bayağı bir yüksekti. İki merdivenli araçla müdahale ettik. Zannediyorum çatıda ocak var. Ocağın kenarında etler var. Mangaldan dolayı çıkmış olabileceği düşüncesindeyiz. Vatandaşlarımız terasta ocak, mangal yaparken çok dikkatli olsun, gerekirse yapmasınlar. Çünkü özellikle bu aylarda bu yangınlar çok fazla meydana geliyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.