BOĞAZKÖY VEYSEL MUTLU ORTAOKULU'NDAN 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.12.2021 - 20:52, Güncelleme: 09.12.2021 - 20:54
 

BOĞAZKÖY VEYSEL MUTLU ORTAOKULU'NDAN 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI

Bucak’ın Boğazköy Veysel Mutlu Ortaokulu tarafından 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.
Fuar Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, okulun banisi Veysel Mutlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, okul müdürleri ve halkın katılımı ile gerçekleşti. Okul Müdürü Arif BütüneR, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Ayrıca vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğimiz değerli öğretmenimiz, eski okul müdürü Mehmet Acar da anıldı. Daha sonra protokol üyeleri tarafından öğrencilerin birbirinden güzel projeleri tek tek incelendi.   İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, "Bilim Fuarlarında öğrencilerimiz proje konusunu araştırırken farkında olmadan öğreniyorlar ve arkadaşları ile olan bağlarını güçlendirip takım ruhunu ortaya koyuyorlar. Ayrıca öğrendikleri bilgileri kendi cümleleri ile ifade etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yönetimlerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. " sözleriyle duygularını dile getirdi.
Bucak’ın Boğazköy Veysel Mutlu Ortaokulu tarafından 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.

Fuar Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, okulun banisi Veysel Mutlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, okul müdürleri ve halkın katılımı ile gerçekleşti. Okul Müdürü Arif BütüneR, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Ayrıca vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğimiz değerli öğretmenimiz, eski okul müdürü Mehmet Acar da anıldı. Daha sonra protokol üyeleri tarafından öğrencilerin birbirinden güzel projeleri tek tek incelendi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, "Bilim Fuarlarında öğrencilerimiz proje konusunu araştırırken farkında olmadan öğreniyorlar ve arkadaşları ile olan bağlarını güçlendirip takım ruhunu ortaya koyuyorlar. Ayrıca öğrendikleri bilgileri kendi cümleleri ile ifade etmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yönetimlerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. " sözleriyle duygularını dile getirdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.