BTB’den 800 Aileye Gıda Yardımı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.04.2022 - 14:41, Güncelleme: 25.04.2022 - 14:41
 

BTB’den 800 Aileye Gıda Yardımı

Burdur Ticaret Borsası (BTB), her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi 800 aileye, 120.000 TL. tutarında gıda yardımında bulundu.
Yerel esnafa destek olma geleneğini sürdürdüklerini belirten BTB Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hazırladığımız Ramazan çeklerini, ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtımını yaptık. Ailelerimiz, İl merkezi ve ilçelerimizde belirlediğimiz yerel işletmelerimize giderek, alışverişlerini yapıyorlar” dedi. Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, Ticaret Borsası’nın kuruluş kanununda belirtilen esaslar çerçevesinde, sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde yer almaya devam ettiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Borsamızın katkılarıyla, mübarek Ramazan ayında ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi 800 aileye, 150’şer liralık çek dağıttık. Hepimizin bildiği gibi zincir marketler nedeniyle yerel işletmelerimiz zor bir süreçten geçiyor. Çek vermekteki amacımız, ilçelerimizde bulunan yerel işletmelerimize katkı ve destekte bulunmak, onlara sahip çıkmak.” şeklinde konuştu. Meclis üyelerimizin bizzat iştirakleri ile dağıtılan çeklerin, tekel ve kozmetik ürünleri haricinde, gıda ve temizlik ürünlerinde geçerliği olduğunu aktaran Gündüzalp, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü, “Vatandaşlarımız bu sayede evlerindeki ihtiyaç ve eksiklikleri bir nebze olsun giderebilecek. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında, ülkemizde huzur ve kardeşliğin daha güçlenmesini diler, içerisinde bin aydan daha hayırlı kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve İslâm Âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim.”
Burdur Ticaret Borsası (BTB), her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi 800 aileye, 120.000 TL. tutarında gıda yardımında bulundu.

Yerel esnafa destek olma geleneğini sürdürdüklerini belirten BTB Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hazırladığımız Ramazan çeklerini, ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtımını yaptık. Ailelerimiz, İl merkezi ve ilçelerimizde belirlediğimiz yerel işletmelerimize giderek, alışverişlerini yapıyorlar” dedi.

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, Ticaret Borsası’nın kuruluş kanununda belirtilen esaslar çerçevesinde, sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde yer almaya devam ettiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Borsamızın katkılarıyla, mübarek Ramazan ayında ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi 800 aileye, 150’şer liralık çek dağıttık. Hepimizin bildiği gibi zincir marketler nedeniyle yerel işletmelerimiz zor bir süreçten geçiyor. Çek vermekteki amacımız, ilçelerimizde bulunan yerel işletmelerimize katkı ve destekte bulunmak, onlara sahip çıkmak.” şeklinde konuştu.

Meclis üyelerimizin bizzat iştirakleri ile dağıtılan çeklerin, tekel ve kozmetik ürünleri haricinde, gıda ve temizlik ürünlerinde geçerliği olduğunu aktaran Gündüzalp, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü, “Vatandaşlarımız bu sayede evlerindeki ihtiyaç ve eksiklikleri bir nebze olsun giderebilecek. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında, ülkemizde huzur ve kardeşliğin daha güçlenmesini diler, içerisinde bin aydan daha hayırlı kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve İslâm Âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim.”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.