BUCAK BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.08.2022 - 16:18, Güncelleme: 11.08.2022 - 16:18
 

BUCAK BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI

Bucak Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla yaklaşık 5 bin kişiye aşure dağıtıldı.
Perşembe pazarında aşure dağıtım alanına gelen Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri, eline kepçeyi alarak vatandaşlara kaselerde aşure dağıtımı yaptı. Paylaşmanın, bereketin ve kardeşliğin simgesi olan aşurenin birlik ve beraberliği daha da pekiştirmesi temennilerinde bulunarak vatandaşlara ve esnafa aşure ikramında bulundu. Bu vesileyle esnaf ve vatandaşların talep, öneri, istek ve şikayetlerini de dinleyen Başkan Ünal, "Şifa deposu olan aşure aşının şifa olmasını, birlik ve beraberliğimizin paylaştıkça artan bolluk ve bereketiyle gönüllere dokunduğu Muharrem ayının ise tüm hemşerilerimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi. Vatandaş ve esnaf ise bizzat Emrullah Ünal’ın böylesine güzel bir günde aşure ikramı yaptığı için memnuniyet duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Bucak Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla yaklaşık 5 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Perşembe pazarında aşure dağıtım alanına gelen Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri, eline kepçeyi alarak vatandaşlara kaselerde aşure dağıtımı yaptı.
Paylaşmanın, bereketin ve kardeşliğin simgesi olan aşurenin birlik ve beraberliği daha da pekiştirmesi temennilerinde bulunarak vatandaşlara ve esnafa aşure ikramında bulundu.

Bu vesileyle esnaf ve vatandaşların talep, öneri, istek ve şikayetlerini de dinleyen Başkan Ünal, "Şifa deposu olan aşure aşının şifa olmasını, birlik ve beraberliğimizin paylaştıkça artan bolluk ve bereketiyle gönüllere dokunduğu Muharrem ayının ise tüm hemşerilerimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Vatandaş ve esnaf ise bizzat Emrullah Ünal’ın böylesine güzel bir günde aşure ikramı yaptığı için memnuniyet duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.