BUCAK BELEDİYESİ EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE YARIŞMASININ 3.SÜNÜ DÜZENLİYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.05.2022 - 14:34, Güncelleme: 06.05.2022 - 15:12
 

BUCAK BELEDİYESİ EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE YARIŞMASININ 3.SÜNÜ DÜZENLİYOR

Bucak Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan en güzel bahçe, balkon ve teras yarışmasına başvurular başladı. Bu yıl “Bucak’ımızı Birlikte Güzelleştiriyoruz” sloganıyla düzenlenecek yarışmada son başvuru tarihi 6 Haziran 2022
En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması çevre bilincini ve sevgisini arttırmayı amaçlıyor. Yarışma başvuruları 06 Mayıs-06 Haziran tarihleri arasında tasarımlarına ait farklı açılardan çekilmiş jpg formatında 3 adet fotoğrafı, parkbahceler@bucak.bel.tr mail adresine ulaştırabilecek. “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması”nın bu yıl üçüncüsü düzenliyor. Kent genelindeki yaşam alanlarını daha işlevsel ve estetik bir mekâna dönüştürmek amacıyla gerçekleştirilecek olan yarışma için parkbahceler@bucak.bel.tr adresine 6 Haziran’a kadar başvuru yapabilecek. Sonuçları 10 Haziran’da açıklanacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından geçen yılda olduğu gibi bu yılda  “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması” düzenleniyor. Amacımız vatandaşlarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak, Bucak’ın yeşil dokusunu ön plana çıkartmak”dedi. Başvurular 6 Haziran’a Kadar Devam Edecek 10 Haziran tarihinde açıklanacak sonuçların ardından ilk üç dereceye giren yarışmacılara Park Bahçeler Müdürlüğü Atölyelerinde üretilen ürünler ödül olarak verilecek. 1. Piknik Masası 2. Ahşap Saksı 3. Ahşap Uçan Çiçeklik Rafı Yarışmada Yaş Sınırı Yok Bucak sınırları içerisinde yaşayan her yaş grubundan vatandaşın katılma imkânı bulabileceği bu ödüllü yarışma, doğaseverleri sanatsal tasarımlar yapmaya da yönlendirecek. Yarışma başvuru şartlarına Bucak Belediyesinin www.bucak.bel.tr internet adresinden ulaşabilecek olan yarışmacılar, tasarımlarına ait farklı açılardan çekilmiş jpg formatında 3 adet fotoğrafı, 6 Haziran 2022 tarihi Saat 23:59’a kadar parkbahceler@bucak.bel.tr mail adresine ulaştırabilecek. Yarışma sonuçları ise 10 Haziran Pazartesi günü Bucak Belediyesi’nin www.bucak.bel.tr  internet adresi ve sosyal medya üzerinden açıklanacak.
Bucak Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan en güzel bahçe, balkon ve teras yarışmasına başvurular başladı. Bu yıl “Bucak’ımızı Birlikte Güzelleştiriyoruz” sloganıyla düzenlenecek yarışmada son başvuru tarihi 6 Haziran 2022

En Güzel Bahçe, Balkon, Teras ve Hobi Bahçesi Yarışması çevre bilincini ve sevgisini arttırmayı amaçlıyor. Yarışma başvuruları 06 Mayıs-06 Haziran tarihleri arasında tasarımlarına ait farklı açılardan çekilmiş jpg formatında 3 adet fotoğrafı, parkbahceler@bucak.bel.tr mail adresine ulaştırabilecek.

“En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması”nın bu yıl üçüncüsü düzenliyor.

Kent genelindeki yaşam alanlarını daha işlevsel ve estetik bir mekâna dönüştürmek amacıyla gerçekleştirilecek olan yarışma için parkbahceler@bucak.bel.tr adresine 6 Haziran’a kadar başvuru yapabilecek. Sonuçları 10 Haziran’da açıklanacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından geçen yılda olduğu gibi bu yılda  “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması” düzenleniyor. Amacımız vatandaşlarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak, Bucak’ın yeşil dokusunu ön plana çıkartmak”dedi.

Başvurular 6 Haziran’a Kadar Devam Edecek

10 Haziran tarihinde açıklanacak sonuçların ardından ilk üç dereceye giren yarışmacılara Park Bahçeler Müdürlüğü Atölyelerinde üretilen ürünler ödül olarak verilecek.

1. Piknik Masası

2. Ahşap Saksı

3. Ahşap Uçan Çiçeklik Rafı

Yarışmada Yaş Sınırı Yok

Bucak sınırları içerisinde yaşayan her yaş grubundan vatandaşın katılma imkânı bulabileceği bu ödüllü yarışma, doğaseverleri sanatsal tasarımlar yapmaya da yönlendirecek.

Yarışma başvuru şartlarına Bucak Belediyesinin www.bucak.bel.tr internet adresinden ulaşabilecek olan yarışmacılar, tasarımlarına ait farklı açılardan çekilmiş jpg formatında 3 adet fotoğrafı, 6 Haziran 2022 tarihi Saat 23:59’a kadar parkbahceler@bucak.bel.tr mail adresine ulaştırabilecek.

Yarışma sonuçları ise 10 Haziran Pazartesi günü Bucak Belediyesi’nin www.bucak.bel.tr  internet adresi ve sosyal medya üzerinden açıklanacak.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.