Bucak Belediyesinden gece kar mesaisi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.01.2022 - 09:48, Güncelleme: 19.01.2022 - 09:48
 

Bucak Belediyesinden gece kar mesaisi

Bucak’ta dün ilçe genelinde etkili olan kar yağışı zeminin kuru olmasından dolayı don ve buzlanmalar meydana geldi.
Bucak Belediyesi dün gündüz saatlerinde gün boyu yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını yaparken, gece saatlerinde de özellikle rampa ve buzlanmanın yaşandığı yerlere Bucak Belediyesi ekiplerince kum ve tuzlama çalışmaları gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde yaşanan kar yağışı hepimizi sevindirdi. Kar yağışı yağmur yağışı olmadan kuru zemine düşmesi sonrası bazı yollarımızda buzlanmalar meydana geldi. Belediye olarak bir tek vatandaşımızın dahi incinmesini istemediğimiz için dün kar yağışı ile başlayan yol kürüme çalışmaları ve tuzlama çalışmalarımız gün boyu sürdü. Gece ise kritik bölgeler, rampalar don ve buzlanma oluşan yollarımıza belediye ekiplerimiz tarafından gecenin geç saatlerine kadar tuzlama çalışmalarımız sürdü” dedi.
Bucak’ta dün ilçe genelinde etkili olan kar yağışı zeminin kuru olmasından dolayı don ve buzlanmalar meydana geldi.

Bucak Belediyesi dün gündüz saatlerinde gün boyu yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını yaparken, gece saatlerinde de özellikle rampa ve buzlanmanın yaşandığı yerlere Bucak Belediyesi ekiplerince kum ve tuzlama çalışmaları gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde yaşanan kar yağışı hepimizi sevindirdi. Kar yağışı yağmur yağışı olmadan kuru zemine düşmesi sonrası bazı yollarımızda buzlanmalar meydana geldi. Belediye olarak bir tek vatandaşımızın dahi incinmesini istemediğimiz için dün kar yağışı ile başlayan yol kürüme çalışmaları ve tuzlama çalışmalarımız gün boyu sürdü. Gece ise kritik bölgeler, rampalar don ve buzlanma oluşan yollarımıza belediye ekiplerimiz tarafından gecenin geç saatlerine kadar tuzlama çalışmalarımız sürdü” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.