BUCAK BELEDİYESİ’NDEN YAŞLI VE ENGELLİLERE ÜCRETSİZ TAMİR, BAKIM VE ARIZA HİZMETİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.08.2022 - 14:04, Güncelleme: 02.08.2022 - 14:04
 

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN YAŞLI VE ENGELLİLERE ÜCRETSİZ TAMİR, BAKIM VE ARIZA HİZMETİ

Bucak Belediyesi 65 yaş üzeri yaşlılara ve engellilere yönelik evlerinde oluşabilecek arızalara karşı ücretsiz tamir, bakım ve arıza hizmeti verecek.
Bucak Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde yeni bir projeye daha imza atıyor. Bucak ilçesi sınırları içerisinde yaşayan 65 yaş üstü yaşlı vatandaşlara ve engellilere yönelik evlerinde oluşan elektrik problemleri, küçük tesisat sorunları ve bakım gerektiren işler için belediye sorunlara çözüm olacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, geçmişimizin sigortası ise yaşlılarımız. Gençlerimiz ve bizlere her zaman rehber olan yaşlılarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımız ve engellilerimizin evlerinde oluşan elektrik problemleri, küçük tesisat sorunları ve bakım gerektiren ve benzeri işler için Bucak Belediyesi tarafından sorunlarına yardımcı olunarak ücretsiz olarak çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi. 65 Yaş üstü yaşlılar ve engelliler ücretsiz tamir bakım ve arıza hizmetleri için Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuracakları gibi 0 543 648 15 15 numaralı telefondan ya da Whatsapp yolu ile iletişime geçmeleri gerekiyor.
Bucak Belediyesi 65 yaş üzeri yaşlılara ve engellilere yönelik evlerinde oluşabilecek arızalara karşı ücretsiz tamir, bakım ve arıza hizmeti verecek.

Bucak Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde yeni bir projeye daha imza atıyor. Bucak ilçesi sınırları içerisinde yaşayan 65 yaş üstü yaşlı vatandaşlara ve engellilere yönelik evlerinde oluşan elektrik problemleri, küçük tesisat sorunları ve bakım gerektiren işler için belediye sorunlara çözüm olacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, geçmişimizin sigortası ise yaşlılarımız. Gençlerimiz ve bizlere her zaman rehber olan yaşlılarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımız ve engellilerimizin evlerinde oluşan elektrik problemleri, küçük tesisat sorunları ve bakım gerektiren ve benzeri işler için Bucak Belediyesi tarafından sorunlarına yardımcı olunarak ücretsiz olarak çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi.

65 Yaş üstü yaşlılar ve engelliler ücretsiz tamir bakım ve arıza hizmetleri için Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuracakları gibi 0 543 648 15 15 numaralı telefondan ya da Whatsapp yolu ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.