BUCAK BEYAZA BÜRÜNDÜ (2)

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.01.2022 - 11:31, Güncelleme: 18.01.2022 - 11:47
 

BUCAK BEYAZA BÜRÜNDÜ (2)

BURDUR’ un Bucak ilçesinde sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı sürüyor.
Bucak ve köylerinde erken saatlerinde başlayan kar yağışı sürüyor. Kuru zemin üzerine düşen ve biriken kar nedeniyle kayganlaşan yollar Bucak Belediyesi ekiplerince şehir merkezinde kar kürüme ve tuzlama çalışmaları sürüyor. KÖYLERDE KAPALI YOL YO Öte yandan Bucak ve köylerinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yollar nedeniyle kapanma noktasına gelen köy yollarında Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı iş makinaları tarafından kar kürüme ve temizleme çalışmaları sürüyor. Karın etkili olduğu Çamlık, Taşyayla, Pamucak ve Karaseki köylerinde kapanan yolların açıldığı belirtildi. ÇUBUK BELİNDE KALAN ARAÇLAR ZAMAN ZAMAN YOLU TRAFİĞE KAPATTI Antalya – Burdur karayolunda Çubuk belinde kardan kayan araçlar nedeniyle zaman zaman kapanan yolda üşüyen sürücüler arçtan inerek ateş yakıp ısındılar.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı sürüyor.

Bucak ve köylerinde erken saatlerinde başlayan kar yağışı sürüyor. Kuru zemin üzerine düşen ve biriken kar nedeniyle kayganlaşan yollar Bucak Belediyesi ekiplerince şehir merkezinde kar kürüme ve tuzlama çalışmaları sürüyor.

KÖYLERDE KAPALI YOL YO

Öte yandan Bucak ve köylerinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yollar nedeniyle kapanma noktasına gelen köy yollarında Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı iş makinaları tarafından kar kürüme ve temizleme çalışmaları sürüyor. Karın etkili olduğu Çamlık, Taşyayla, Pamucak ve Karaseki köylerinde kapanan yolların açıldığı belirtildi.

ÇUBUK BELİNDE KALAN ARAÇLAR ZAMAN ZAMAN YOLU TRAFİĞE KAPATTI

Antalya Burdur karayolunda Çubuk belinde kardan kayan araçlar nedeniyle zaman zaman kapanan yolda üşüyen sürücüler arçtan inerek ateş yakıp ısındılar.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.