BUCAK İLÇESİNDE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 107'NCI YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.03.2022 - 11:38, Güncelleme: 18.03.2022 - 11:38
 

BUCAK İLÇESİNDE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 107'NCI YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

BURDUR'un Bucak ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107'ncı yıl dönümü kutlandı.
Törenlere Kaymakam Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, bazı resmi kurumların amir ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütü temsilcileri oda ve dernek başkanları, vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından programa katılanlar Hacısarılar Mezarlığı'nda bulunan Şehitliği ziyaret etti. Şehitlikte Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı şehit mezarlarına tek tek çiçek koyarak dua etti. Bucak Müftülüğü görevlilerince Kuran-ı Kerim okunduktan sonra dua edildi. Programa Kültür Merkezi salonunda devam edildi. Kültür Merkezi'nde yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programı hazırlayan TOKİ Ortaokulu'nun Müdürü Hüseyin Özcan günün anlam ve önemini anlatan konuşmasından sonra etkinliklerde kompozisyon ve şiir yarışmalarında birinci olan eserler okundu. Resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından ödüller verildikten sonra, TOKİ ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı 'Anzaklı Ömer' adlı oyun sahnelendi ve TOKİ Ortaokulu korusunun Çanakkale türküleri ve Çanakkale şehitleri slayt gösterimi ile program sona erdi.
BURDUR'un Bucak ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107'ncı yıl dönümü kutlandı.

Törenlere Kaymakam Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, bazı resmi kurumların amir ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütü temsilcileri oda ve dernek başkanları, vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından programa katılanlar Hacısarılar Mezarlığı'nda bulunan Şehitliği ziyaret etti. Şehitlikte Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı şehit mezarlarına tek tek çiçek koyarak dua etti. Bucak Müftülüğü görevlilerince Kuran-ı Kerim okunduktan sonra dua edildi. Programa Kültür Merkezi salonunda devam edildi.

Kültür Merkezi'nde yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programı hazırlayan TOKİ Ortaokulu'nun Müdürü Hüseyin Özcan günün anlam ve önemini anlatan konuşmasından sonra etkinliklerde kompozisyon ve şiir yarışmalarında birinci olan eserler okundu. Resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından ödüller verildikten sonra, TOKİ ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı 'Anzaklı Ömer' adlı oyun sahnelendi ve TOKİ Ortaokulu korusunun Çanakkale türküleri ve Çanakkale şehitleri slayt gösterimi ile program sona erdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.