Bucak Jandarma’dan köy okullarında trafik eğitimi

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.02.2022 - 12:00, Güncelleme: 10.02.2022 - 12:00
 

Bucak Jandarma’dan köy okullarında trafik eğitimi

BURDUR’ un Bucak ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri köy okullarında trafik eğitimi verdi.
Bucak Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri ilçeye bağlı köylerde ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere görsel olarak trafik derslerinde, trafik kazalarının önlenmesi, ölü ve yaralı sayılarının azaltılması, trafik konusunda öğrencilerin uyarılması ele alındı. SİNEVİZYONLA ANLATILDI Jandarma öğrencilere trafik derslerinde Türkiye'deki trafik kazalarının yüzde 98'nin insan hatalarından kaynaklandığı belirtilirken, öğrencilerin her zaman trafik kurallarına uymaları, araçların geçtiği yollarda dikkatli olmalarını, varsa yürürken mutlaka yaya yolunu tercih etmelerini, trafik ışık ve levhalarına mutlaka uymalarını, karşıdan karşıya geçişlerde nelere dikkat edilmesi konusunda sinevizyon ile görüntülü şekilde anlatıldı.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri köy okullarında trafik eğitimi verdi.

Jandarma " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Bucak Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri ilçeye bağlı köylerde ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere görsel olarak trafik derslerinde, trafik kazalarının önlenmesi, ölü ve yaralı sayılarının azaltılması, trafik konusunda öğrencilerin uyarılması ele alındı.

SİNEVİZYONLA ANLATILDI

Jandarma öğrencilere trafik derslerinde Türkiye'deki trafik kazalarının yüzde 98'nin insan hatalarından kaynaklandığı belirtilirken, öğrencilerin her zaman trafik kurallarına uymaları, araçların geçtiği yollarda dikkatli olmalarını, varsa yürürken mutlaka yaya yolunu tercih etmelerini, trafik ışık ve levhalarına mutlaka uymalarını, karşıdan karşıya geçişlerde nelere dikkat edilmesi konusunda sinevizyon ile görüntülü şekilde anlatıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.